Klub OVEN je ob tretji obletnici delovanja združil Oven in Društvo poslovnih žensk Slovenije - FAM. Mariboru pa se obeta nova velika izposojevalnica električnih koles.

Januarja 2015 je luč sveta ugledal prvi Klub OVEN. V minulih treh letih so pripravili več kot 30 dogodkov na katerih so predstavili številne aktualne energetske in okoljske teme, spoznali vrsto zanimivih gostov, seznanili s produkti, dejavnostmi in projekti podjetja OVEN ter sodelovali s številnimi podjetji, organizacijami, društvi in posamezniki iz vse Slovenije.

Tretji rojstni dan pa so preživeli nekoliko drugače. Odpravili so se na obronke Pohorja, v idilično vasico Zgornja Ložnica, kjer najdete domačijo Gora pod Lipo. V pristnem domačem vzdušju, ki sta ga obogatila vrhunska kulinarika in okusna hišna vina, so se jim pridružile članice Društva poslovnih žensk Slovenije - FAM, ki združuje najuspešnejše managerke in poslovne ženske iz vse Slovenije.

Maribor dobiva novo izposojevalnico e-koles

In ker je začetek leta odličen čas za nove uspehe, sveže načrte in sproščena druženja, so pripravili bogat kulinarični program, predstavili pa so tudi najodmevnejše projekte podjetja OVEN. Med drugim so izpostavili izposojevalnice električnih koles, ki so jih v lanskem letu uvedli prvi v Sloveniji.

V Mariboru in okolici je že pet izposojevalnic električnih koles, prihodnji mesec pa Oven v sodelovanju z Zavodom za turizem Maribor - Pohorje odpira še veliko izposojevalnico e-koles, v kateri bo mogoče električna kolesa najeti v različnih zanimivih paketih.

Predstavili so tudi Oven spletno trgovino, ki nudi številne izvirne, pametne ter okolju in zdravju prijazne produkte, ki tudi uspešnim poslovnim ženskam olajšajo vsakdanje življenje. Dame so uživale tudi v vinski zgodbi in ogledu stare kmečke hiše, po večerji pa je sledilo še sladko presenečenje – stand-up komik Željkič, ki je žensko občinstvo nasmejal do solz.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Kako je ime prekmurskemu glasbeniku Kreslinu?

angelca L (nepreverjen)

Če v kupleraju zamenjaš vodstvo ostane pa stari personal sigurno kupleraj propade,,,

medvedka (nepreverjen)

Ta slika me bolj spominja na sindikalno zabavo,, ko so babe prišle domov in so dedcem rekle da se počutijo kot sončnice,,,Nič čudnega ko so bile pa polne semenk

Starejše novice