FOTO: Bobo
Luka Dončić, ki v svoji 'rookie' sezoni blesti v dresu Dallasa je vse bližje temu, da zaigra na letošnji 'All Star' tekmi.

Danes ponoči je slovenski čudežni deček blestel proti Phoenixu, nekaj ur kasneje pa je za Dončića prišla nova odlična novica. Znani so namreč vmesni rezultati za tekmo zvezd, ki bo letos potekala v Charlottu.

Dončić, ki je bil po prvih vmesnih rezultatih na visokem drugem mestu, je svojo pozicijo ohranil, prednost glasov pred prvim zasledovalcem pa se je drastično povišala. Medtem, ko je bilo med njim in Kevinom Durantom približno dvajset tisoč glasov razlike, je razlika do tretjeuvrščenega Paula George, ki je prehitel Duranta, skorajda 360 tisoč glasov.

Slovenski košarkar je po številu glasov, zbral jih je točno 2,220,077, na drugem mestu! Pred njim je zgolj Lebron James, kar pomeni, da je Dončić med drugim prehitel tudi superzvezdninka Stephena Currya in Derricka Rosa. Gledano v celoti, tako zahodno, kot vzhodno konferenco, pa sta poleg Jamesa več glasov od Dončića prejela le Kyrie Irwing in Giannis Antetokounmpo.

Dončić tako živi ameriške sanje, nastop na tekmi zvezd pa mu bržkone ne more več uiti.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice