S toplimi žarki je že zadišalo po mesu z žara, zato smo se v uredništvu Mariborinfo odločili začeti z novo akcijo: Poiskati tisto restavracijo, ki po mnenju naših bralcev pripravlja najboljše čevapčiče!

Dodobra smo že zakorakali v pomlad in tako je marsikje zadišalo tudi po žaru. In kadar govorimo o vonju slednjega, seveda ne moremo mimo čevapčičev. A ker možnosti, da bi jih nekaj obrnili na domači vroči rešetki, ni vedno na voljo, smo se v uredništvu Mariborinfo odločili začeti z akcijo, v kateri lahko bralci izberete najboljše čevapčiče v mestu. V kateri restavraciji torej pripravljajo najboljše?

Začenjamo z zbiranjem predlogov. V spodnji vprašalnik oddajte svoj predlog, kjer po vašem mnenju pripravljajo najboljše čevapčiče v Mariboru. Veljavni so samo tisti, ki jih oddate preko spodnjega obrazca.

Kako bomo izbrali naj čevapčiče v Mariboru?

Pot do naziva najboljših čevapčičev v Mariboru je naslednja. Do srede, 15. maja, do polnoči, zbiramo predloge, nato pa bomo v uredništvu izmed vseh predlogov izbrali tiste restavracije, ki ste jih največkrat predlagali.

In znova boste na vrsti vi, drage bralke in bralci Mariborinfo, ki boste med danimi predlogi izbrali tistega, kjer po vašem mnenju strežejo najboljše čevapčiče v mestu.

A to še ni vse! Izmed vseh, ki boste sodelovali pri iskanju naj čevapčičev, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel praktično nagrado!

Tri, štiri … Naj se lov za najboljšimi čevapčiči v Mariboru po izboru bralcev Mariborinfo začne!

* Splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na spletnem mediju Mariborinfo.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Brankoviča (nepreverjen)

Baščaršija Poštna ulica 8 Maribor .
Najboljši pravi čevapi .

Katja7 (nepreverjen)

Popolnoma nepotrebno "tekmovanje".
Nepotrebno promoviranje siptarjev.Tudi higiena je za njih na zadnjem mestu.Tako pri hrani,kot tudi v drugih pogledih vsakdanjega zivljenja.

Navijac (nepreverjen)

Pa naj se naredijo tekmovanje in lestvico v cistoci in higieni...nic ne skodi

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

a tak (nepreverjen)

doma so daleč najboljši

Panter

Najboljši so doma pripravljeni čevapčiči ker vsak naredi po svojem najboljšem receptu.

Starejše novice