FOTO: Facebook profil Tanje Kocman.
Med včerajšnjim Evrosongom je znana Mariborčanka na družbenih omrežjih komentirala glasbeno tekmovanje, nekdo pa jo je nesramno napadel z žaljivkami.

Priljubljena radijska voditeljica in komedijantka Tanja Kocman je med včerajšnjim sproščenim komentiranjem dogajanja na Evroviziji bila deležna zlobnega napada z žaljivkami.

»Gledam Eurosong in molim boga, da jim je crknilo ozvočenje in, da niso to dejansko glasovi nastopajočih. Pripravimo Dvorano Tabor za 2020, ker, če nam letos ne rata, nam ne bo nikol.«

To je zmotilo neznanega sledilca, ki jo je napadel z žaljivim sporočilom.

»Ti pa te veš peti prizadeta baba, malo sebe poglej pa te po drugih pljuvaj prasica.«

Tanja pa žaljivemu sledilcu ni ostala dolžna. Na svojem Facebook profilu je objavila zapis, predrzneža pa ni izdala, ker pravi, da takšen zapis ne sodi nikamor.

»Res je, jemljem si pravico imeti mnenje. Pokomentiram različne stvari. Tudi Eurosong - dasiravno nisem pevka. Pišem o stvareh, ki me ganejo, razjezijo, prizadanejo ali nasploh začudijo. Tu pa tam se pri tem kdo počuti osebno nagovorjen in užaljen. Ne razumem zakaj, ker nikoli ne napadem nikogar osebno. Predvsem ne na nivoju nesramnosti. Niti ne opletam z žaljivkami. Razumem, da imamo različna mnenja. To nas bogati in povzroča razmislek, sproža dialoge. Nisem šibka oseba. A sem pa človek, ki se ga kdaj kak komentar dotakne. Ta se me ni. Je pa lep pokazatelj tega, kako slabi smo ... kako polni jeze in agresije usmerjene v napačno smer. Zakaj so družbena omrežja v prvi vrsti postala grožnja in ne sredstvo za povezovanje ljudi, ki jih nekateri redno napadajo zavoljo ničesar. Nenazadnje mi ta dotičen krasno vzgojen fantič nikoli ne bi kaj takega rekel v živo, medtem ko mu je v zavetju Instagrama dovoljen dostop do moje dnevne sobe. Pa ... saj sem mu sama dovolila, bi lahko rekli. A narobe. Lahko debatiramo o tem, da se nekateri javno izpostavljamo in delimo svoja življenja - a dasiravno si lahko s tem vzamete pravico mnenja, dajte slednje ohranit na nivoju. Ni razloga za tak odnos, ni razloga za primitivnost. Ker veste - nekatere to mnogo prizadane. In kdo ste vi, da boste tujcu razlog za žalost? Nenazadnje tudi, če vam delo ene cvetličarke ni všeč, ne greste več k njej, da ji najprej poveste kakšna nesposobna pra**** je v vaših očeh, temveč pač greste k drugi. Opcije so, dragi moji, prelepa stvar v življenju tistih, ki jih imamo luksuz posedovat. Iz dobrote svojega srca sem tu zakrila podatke gospoda. Ker ... je brezveze, da ga poznate. Tudi sama ga ne. A vendar njemu in njemu podobnim želim, da spoznajo sami sebe in se na eni točki vprašajo, kako zelo kul so si na lestvici od ena do nikamor. Ker to ... to ni za nikamor.«

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Kocmanova je usmiljenja vredna,zafrustrirana nesrecnica,wanna be smesna,nekako ji ne uspeva najbolje.Kvalitet nima nobenih.Vodenje radijskega programa(beri:branje cenc iz neta in komentiranje s puhloglavim Korijem)je dobesedno za pos...t,nima hrbtenice,nezanimiva ,svojo obupanost kaze na njej humoren nacin...in...ja,uteho isce v hrani.Tako uboga,da nima niti sebe pod kontrolo.

Janez Blond (nepreverjen)

Katja7..... Poizkusi se na odru razdajati kot ti gre na kavču.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Katja7 (nepreverjen)

James Bond..khm khm...Janez...nisem attention whore.Razdajati na odru?????A Kocmanova to pocne?????Brat iz trotlbobna je pa res razdajanje.
In...ne sede mi samohvala,ampak razturam povsod,ne samo na kavcu.

LudiRudi (nepreverjen)

Katja ...ta izraz "razturam " je zelo dober in marsikaj obljublja .

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Starejše novice