Če se želite zaposliti v Avstriji, so morda te zaposlitve prave za vas.

Mnogi iz območja severovzhodne Slovenije se želijo zaposliti v Avstriji. Ta je relativno blizu, avstrijski delodajalci pa ponujajo neprimerljivo boljše plačilne pogoje, kot v Sloveniji. Zbrali smo tri zanimive aktualne oglase za prosta delovna mesta v Avstriji.

Zidar s plačo 2300 evrov

Za delo na gradbiščih na področju južne avstrijske Štajerske išče podjetje Bauunternehmung Siener GmbH več delavcev. Zaposlijo zidarje, zidarje delovodje oziroma tudi cele delovne skupine z zidarji. Ponujajo bruto mesečno plačo po kolektivni pogodbi v višini 2.311,98 evrov. V kolikor ste zainteresirani za razpisana delovna mesta pokličite na številko 0043 3183 60258 oziroma pošljite elektronsko sporočilo na [email protected].

V Lipnici zaposlijo pomožne delavce

Avstrijsko podjetje iz Leibnitza oziroma po slovensko Lipnice išče več pomožnih delavcev za dela v gradbeništvu. Za zaposlitev, ki nudi urno plačilo 11,30 evrov bruto, ni zahtevana nobena izobrazba. Podjetje Permont vse zainteresirane vabi, da se javijo na elektronski naslov [email protected].

Iščejo kuharje, natakarje, slaščičarje

Gostilna Mochoritsch Griffenrast v Grebinju išče nove motivirane kuharje, natakarje in slaščičarje. Nudijo zaposlitev za obdobje preko celega leta. Kot pravijo sami, ponujajo dobro plačo in izvrstno delovno ozračje. Za prijavo se oglasite po telefonu 0043 699 17200748 ali pisno: [email protected].

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
lavandin (nepreverjen)

Klasicen clickbait clanek.. v naslovu 2300 € , spodaj pa bruto. Zakon ste res!

Starejše novice