Iz Policijske postaje Maribor poročajo o dveh podobnih ropih, ki sta se zgodila v nekaj urah.

V prvem primeru je neznani storilec v podhodu pod Mlinsko ulico v Mariboru danes ponoči pristopil do 65-letnega Mariborčana in ga z roko dvakrat udaril v glavo.

Nato mu je iz žepa odtujil denarnico z dokumenti in 500 evri. Oškodovanec po besedah policije nima telesnih poškodb. Materialna škoda znaša okoli 600 evrov. Policisti roparja še iščejo.

Na begu tudi ropar iz drugega primera

Mariborski policisti pa so bili obveščeni še o enem ropu, ki je bil izvršen sinoči, med 22.00 in 22.05 na Ljubljanski ulici v Mariboru. Takrat je k 65-letnemu oškodovancu, ki je sedel na klopci, prisedel neznani storilec. 

Nenadoma ga je z roko udaril v glavo, zaradi česar je padel s klopi na tla, nato pa mu je iz žepa jakne odtujil denarnico, v kateri je imel nekaj več kot 600 evrov gotovine in nekaj dokumentov.

Materialna škoda znaša okoli 700 evrov. Policisti roparja še iščejo.

Opis storilca. Moški, ki je govoril slovensko, je visok okrog 160 centimetrov, oblečen v temnejša oblačila, star okrog 60 let.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Sendvić in šal (nepreverjen)

Dva krat ga je udaril v glavo, pa nima nobenih poškodb ali je nosil čelado ?
Kdo sedi v Magdalenskem parku na klopi in ima 600 eur v žepu ??

Janez Blond (nepreverjen)

Kdo pa ne sme sedeti v Magdalenskem parku s 600€ v žepu ? Strezni se . Rdeča nit je pomanjkljiva aktivnost policije v Mariboru ,ki trdi ,da imamo meščani varovanja NADSTANDARD v Sloveniji . Berite izjavo naših policajev . Na bruhanje mi gre .

In reply to by Sendvić in šal (nepreverjen)

JA_VA

Danes je 1. avgust ... na fotki pa policista gazita po snegu ???

Alexmb (nepreverjen)

Pa ravno ta dva sta imela zajeten kupček denarja v žepu. Daj daj daj....

Starejše novice