»Prispeli smo v začasni dom po dvanajstih urah vožnje!« je sporočil mariborski glasbenik in radijski voditelj Tim Kores - Kori. Za rešenčke zdaj išče tople dom.

Radijski voditelj Tim Kores - Kori se je vrnil z dopusta v Ohridu v Makedoniji, kjer je pred svojim blokom pod zapuščeno prikolico našel psičko in osem mladičev, starih okoli dva tedna. »Ker vsako leto hodim sem na dopust, vem, da so prepuščeni milosti in predvsem nemilosti ulice, kar pomeni, da jih ne bo več dolgo med živimi,« je tedaj zapisal in ni odlašal.

Kori se je vrgel v akcijo: poskrbel za hrano, na lastne stroške uredil potne liste, cepljenja, potrdila, čipe in jih pripeljal iz Makedonije. Zdaj rešenčki iščejo topel in varen dom.

»Kdo bi posvojil kakšnega knedla, mamico, karkoli? Čez kak mesec bodo dovolj stari za posvojitev. Če imate kakšno idejo, če vam je, tegajte, pišite, na privat, spodaj, delite, karkoli. Vse pride res, res prav!« poziva Kori. 

Pomagajmo jim najti dom!

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Škratbolfenk (nepreverjen)

Super in pohvale vredno! Morda pa bi se v naših krajih malo razgledal okoli in te stroške, ki jih je imel namenil Mariborskemu zavetišču. Dajmo se malo zamislit in uredit zadeve najprej pri sebi.
Če pa potrebuje publiciteto, toliko slabše in je članek vsega obžalovanja vreden!! Dajte mb info javno objavit donatorje Mb zavetišča.... pa da vidimo vse te rešitelje živali iz juga, če tudi tukaj dajo od sebe tako žrtvovalnost. Nikogar od njih nisem srečal, da bi vsaj sprehajal domače sirote!

Alexmb (nepreverjen)

Kaki kmet je ta človek.

Pametnjakovič (nepreverjen)

oj, joj, joj,... Takšnim neumnosti date toliko prostora v medijih? Ne vem, ali namerno ali nenamerno, dejstvo je, da taki zapisi poneumljajo ljudi, pa tudi še bolj opisanega akterja. Človek trpi za pomanjkanjem pozornosti, zato je potrebna terapija in ne vzpodbuda!

Starejše novice