Na družbenem omrežju se je oglasil partner žrtve napada v parku in potrdil, da se Rene zdravi v UKC Maribor.

Spomnimo, včeraj smo poročali o brutalnem napadu, ki se je prejšnji vikend zgodil v soboškem parku. 

Sedaj je Nejc Rek partner žrtve potrdil, da vse skupaj ni šala in da je bil Rene Žunič dejansko žrtev napada, v katerem so mu bile zadane hude poškodbe. 

V svojem zapisu na družabnem omrežju Facebook je ogorčen nad tem, da se niso javile priče napada in pretep označil celo za poskus umora, saj bo imel Rene posledice celo življenje. 

»Moram pa reči, da je to sramota, da se to dogaja v naši državi, natančneje v Murski Soboti. Da pa ni nihče ničesar videl, ne slišal? NE VERJAMEM, da ni bilo takrat blizu nikogar, ki bi dogodek videl! Tistemu, ki je to storil pa sporočam, da ga bomo slej kot prej našli in bo odgovarjal za škodo, ki jo je naredil mojemu partnerju. Dejansko je šlo za poskus umora, saj so Reneju zadali hude telesne poškodbe, zaradi katerih bo imel celo življenje posledice,« je le del zapisa partnerja žrtve.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Posledice ima ze itak.Homoseksualnost je neozdravljiva bolezen.Motnja v mozganih.Da ga privlaci isti spol.Motece je predvsem to,s kaksno agresijo zelijo narodu vcepiti v glavo,da je to OK.Ni OK.Dejstva,cist simple.

free2go (nepreverjen)

Motnjo v mozganih imajo tud vsi z vasim razmisljanjem.Dejstva,cist simple.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Kritik (nepreverjen)

Najprej so bili krivi židi....potem cigani,Slovani ......na koncu pa vsi . Takšna je zgodba bolnika .....v njej se najdejo vsi nestrpneži .

Katja7 (nepreverjen)

@kritik....na cem si?Ammmm,si prebral clanek?,Kdo govori o zidih,ciganih,slovanih??????Nabutali so pedrajsla.Ce nimas argumentov,da poves svoje stalisce,raje molci.

AntiKatja (nepreverjen)

Na cemu je on? Na cemu si ti debilka ena? IQ te malo zeza a? In mislin ka si ti betezna v glavi in mas neozdravljivo bolezen debilnosti.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Lolek1919 (nepreverjen)

Katja7 Upam da ti bodo vsi otroci ki jih imaš ali jih boš MOGOČE imela istospolni., In takrat premisli o motnji možganov... Upam, pa da nimaš otrok in jih tudi ne boš imela... Si ne zaslužiš!

Mackenzie_Grimwade

Z delom od doma zaslužim 141 na uro. Hkrati sem bil zelo presenečen, ker mi je sosed svetoval, naj se preusmerim na povprečno 120, vendar vidim, kako zdaj deluje. Doživljam množično svobodo zdaj, ko sem moj nejavni šef.

To počnem ......... w­w­w­.­C­a­s­h­F­l­o­w­7­7­.­C­o­m

wersus

Čuj K.... 7. Ka lejko crkneš ka de zemla mela malo manj onesnaževanja okolja. Pred tem si pa premisli zakaj si zagrenjena.... keru žival naj užalim. Nejsi vredna ka po zemli odiš. Sigurno si nej na facebooki, ka če bi svojo sliko dala bi jo antivirus zbriso.

wersus

Samo za info... Katja7 je moški.

Starejše novice