Po poročanju več afriških medijev nigerijski nogometaš trdi, da so ga v Sloveniji neupravičeno odpustili. Zakaj? Z njim naj bi zanosila hči predsednika nogometnega kluba, za katerega je igral.

Nigerijski mediji imena nogometaša sicer niso razkrili, igral pa naj bi v drugi slovenski nogometni ligi. V katerem klubu, ni znano, sta pa imela igralca iz Nigerije Nogometno društvo Bilje in Nogometni klub Drava.

Neimenovani nogometaš je pojasnil, da je z nogometnim klubom podpisal triletno pogodbo z možnostjo podaljšanja za 12 mesecev. Prejšnji mesec pa je njegova punca, ki je obenem hči predsednika nogometnega kluba, razkrila, da je noseča.

Takrat naj bi nogometaša v klubu povabili na sestanek. Teden dni kasneje naj bi mu sporočili, da želijo pogodbo z njim prekiniti. Razlog naj bi bila neprimerno vedenje in nedisciplina.

Nogometaš naj bi zgodbo že posredoval Mednarodni nogometni zvezi. Poudaril je, da je njegovo dekle polnoletno in da se imata rada. Prepričan je, da so jo prisilili, da ga je blokirala na družbenih omrežjih, zato ne komunicirata. Ker se je moral vrniti v Nigerijo, tudi ne ve, kaj bo z otrokom.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fritz (nepreverjen)

Ata kaj si jo naredo za sebe ma pač rada velike ki jih Slovenci nimajo

Starejše novice