FOTO: Bobo
Tudi v Montafonu se Mariborčanu ni izšlo po željah.

Filip Flisar je v osmini finala pokazal zelo dobro pripravljenost in zmagal. V četrtfinalu pa se je ponovila zgodba iz Val Thorensa, kjer je nekoliko zaspal na startu, nato pa na kratki progi ni mogel prehiteti svojih nasprotnikov. Na koncu je osovjil 14. mesto.

V četrtfinalu sta se iz Flisarjeve skupine v polfinale prebila tudi Florian Wilmsmann iz Nemčije in Adam Kappacher iz Avstrije.

»Osmina finala spet zelo dobro, potem pa ponovno četrtfinale. Ponovno malenkost slabši start in do konca nisem mogel več prehiteti nikogar. Vmes me je še Kappacher zaprl in porinil v vrata, tako da ni šlo mimo. Tudi drugače je bilo danes vse skupaj zelo slabo. Padal je sneg, proga je bila dolga le 35 sekund in vse skupaj je zgledalo kot da smo eni šolarji in ni bilo podobno pravemu smučarskemu krosu,« je za STA razočarano povedal Flisar, ki se zaveda, da je sposoben doseči več.

Prvič v sezoni je zmagal Švicar Ryan Regez, ki je v finalu premagal dva Kanadčana. Drugi je bil Kristofor Mahler, tretji pa Brady Leman.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
zvodnik milan (nepreverjen)

na ptuji je bil pa prvi

komunist lojz (nepreverjen)

če si pijan
zaspiš

Starejše novice