Že od zgodnjih dopoldanskih ur policisti v Tomšičevi ulici v Lendavi kontrolirajo nekaj pripadnikov samooklicane štajerske varde.

Kaj točno počnejo pripadniki štajerske varde v Lendavi še ni znano, je pa samooklicani vodja Andrej Šiško pred časom tudi za Sobotainfo povedal, da načrtujejo aktivnosti na meji s Hrvaško in Madžarsko v pomurskih koncih.

Zakaj so predstavnike štajerske varde preverjali policisti, za zdaj še ni znano. Neuradno pa naj ne bi šlo za storitev kakšnega prekrška ali kaznivega dejanja.

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Karabinjeri (nepreverjen)

Preoblikovanje varde v Karabinjere ...

Vlado vard. (nepreverjen)

Cuj cuj ni pado v zasedo ceprav je moral pokazati tudi slavno pusko pumparco.postopek rutinski saj smo vardi ociten problem.
Hvala policistom za korekten odnos in zupanu lendave za sprejem

Navijac (nepreverjen)

Pri Braniku pa preverjajo navijace Dravograda-)

kdo nas bo var… (nepreverjen)

24ur com/novice/tujina/v-gorici-fasisticna-komemoracija-in-protifasisticni-shod.html

Karl Marx (nepreverjen)

Gringosi, zakoj dovolite, ka van na vašon tereni paradejrajo Šiškojove viole? Pravi navijač niti mrtev ne bi dovolo štajercon, ka vbi v štajarskih uniformaj paradejrali po Prekmurji. Ajajaj, moji Gringosi delate si velko sramoto. Pa jebemoboga, tou ka vodja Viol s svojimi štajarcami špila šefa na vašon terejni, vij pa tou coj glejdate pa niti ne pisnete....nej ste resni.

Vlado vard. (nepreverjen)

Ti si pravo tele provokatorsko kaj ti naj drugo recem.kaj ima navijastvo z vardo
Sicer pa ze tvoje ime pove veliko kosobrincek ti

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Vlado vard. (nepreverjen)

Ti si pravo tele provokatorsko kaj ti naj drugo recem.kaj ima navijastvo z vardo
Sicer pa ze tvoje ime pove veliko kosobrincek ti

In reply to by Karl Marx (nepreverjen)

Petrus3 (nepreverjen)

Kaj spet pomeni ''samooklicana''? A mora kakšen državni organ, ali morda celo cerkveni dostojanstvenik, oklicati potrditi neko skupino, da ni samooklicana? Ima kdo licenco za vardiste, pa je vsak, ki je nima, samooklican? Meni se bolj zdi, da ste tu neki samooklicani ''novinarji''.

Zoltan m. (nepreverjen)

Pripadniki varde se pač v otroštvu niso izigrali, zato sedaj koracajo naokoli s plastičnimi puškami. To da nosijo plastične puške je isto kot pri je.. Ančka ( GUMIJASTA ŽENSKA)

Starejše novice