Prijavo o pogrešani osebi so na Policijsko upravo Maribor podali njeni svojci v petek, 28.2.2020, pozno zvečer.

S Policijske uprave Maribor sporočajo, da je v petek  28.  2.  2020  okoli 20.00 ure,  neznano kam odšla  mladoletnica Dobaj Luna, doma iz Kamnice pri Mariboru.

Dekle je visoko 170 cm,  dolgih ravnih črnih las, vitke postave, svetlejše polti, obraz ovalne oblike, modrih oči, nosi fiksni zobni aparat (spodaj in zgoraj), oblečena je v daljšo jakno črne barve, s svetlim krznom na kapuci in hlače črne barve. Obuta je v športne copate s tigrastim vzorcem, velikost št. 39-40. Pri sebi naj bi imela osebno in zdravstveno izkaznico.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policija naproša, da jih o tem obvestijo na najbližji policijski postaji ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Prekleta smrklja!!Kje so starsi,da ne uspejo ukrotiti tega otroka?Ko jo najdejo,namlatit tako,da si bo zapomnila celo zivljenje in ji ne bo nikoli vec prislo na pamet,da bi naredila tako bedarijo.Smrklja,a na njej se mora trositi moj in nas,davkoplacevalski denar?Starse pa tudi k psihiatru poslat,samoplacnisko,da bodo sposobni v prihodnoszi obvladat to brezskrbno,brezmozgansko prasicko.

Fajn (nepreverjen)

Punca je šla uživat s kakim fantom...ne vem kaj je tu problem...

Katja7 (nepreverjen)

@Fajn...ne vidis problema?Zaradi mene lahko uziva s szotimi,me ne moti njen gonitis in nesposobni starsi.Je pa problem,da se je to zgodilo ze drugic,stroske iskanja pa placamo iz proracunskega denarja.Naj se doma zmenijo,ce pa niso sposobni imet pod kontrolo lastnega otroka in so zatajili pri vzgoji,jo pa naj dajo v vzgojni zavod,stroske pa naj placajo starsi.
Aja,pa mozgane vklopi,preden komentiras in napises tak idiotizem.

Melinda 80 (nepreverjen)

Katja 7 si pa zelo sovražno nastrojena proti tej punci. Bog ne daj, da bi se tebi ali komu od tvojih zgodilo kaj takega. Ali bi tudi za svoje znance ali sorodnike imela tako sočutne komentarje? Mogoče je res šla uživat, mogoče je kaj drugega in dokler ne najdejo punce, bodi lepo mirna, med tem pa razmisli o svojih besedah in ne sodi človeka dokler nisi obula njegovega čevlja.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Starejše novice