V nedeljo ob 21.40 se je na lokalni cesti Malna - Lenart v Slovenskih goricah izven naselja Lenart zgodila prometna nesreča s smrtnim izidom, so sporočili iz Generalne policijske uprave.

Nesreča se je zgodila, ko je 39-letni voznik motornega kolesa vozil iz Malne proti Lenartu. V ostrem desnem ovinku je zapeljal na levo smerno vozišče in preko hodnika za pešce, kjer je trčil v drog javne razsvetljave. Od tam je padel na njivo in je zaradi hudih poškodb umrl na kraju nesreče.

Sicer pa so policisti v zadnjih 24 urah obravnavali 30 prometnih nesreč, v katerih je ena oseba umrla, štiri nesreče so se končale z lahkimi poškodbami, ena pa s hudimi.

Po podatkih Generalne policijske uprave so policisti obravnavali še 112 kršitev javnega reda in miru ter 38 kaznivih dejanj.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čuj (nepreverjen)

Zakaj policija ne nadzira vožnje z motorji na Pohorju ? Vozniki neregistriranih kros motorjev divjajo po pohorskih gozdovih policije pa od nikoder. Ali je policija v samoizolaciji ?

Danijeve Zvezde (nepreverjen)

Po srat papir se je peljal v Lenart, pa je dal gas da se mu trgovina ne zapre.
Po mestu se tudi vozijo 100 km/h kjer je omejitev 30, saj vedo da so ulicni inkasanti preobremenjeni z sprehajalci, ker smatrajo da je sprehod danes nevarnejsi kot divjanje po ulici.

Starejše novice