*Fotografija je simbolična
Včeraj, malo pred 22. uro, so bili možje v modrem obveščeni o prometni nesreči pri Oplotnici.

Prometna nesreča se je zgodila v naselju Straža pri Oplotnici. Malo pred tem je namreč 49-letni moški vozil osebni avtomobil iz smeri Slovenska Bistrica proti Oplotnici, zaradi neprilagojene hitrosti pa je zapeljal s ceste. Ne on ne njegov 46-letni sopotnik se v nesreči nista poškodovala, sta pa bila oba vidno pod vplivom alkohola.

Voznik nekaj časa sploh ni mogel sodelovati v postopku, ker je zaradi opitosti bruhal, so sporočili s Policijske uprave Maribor. Ko je vendarle opravil preizkus alkoholiziranosti z elektronskim alkotestom, je ta pokazal, da je imel v organizmu 0,60 mg/l alkohola, zaradi česar so mu policisti odredili še strokovni pregled v Univerzitetnem kliničnem centru Maribor.

Zaradi suma storitve kaznivega dejanja nevarne vožnje v cestnem prometu ga bodo policisti kazensko ovadili pristojnemu tožilstvi. Zoper oba pa bodo podali tudi predlog drugemu pristojnemu prekrškovnemu organu za uvedbo postopka o prekršku, zaradi kršitve Odloga o začasni splošni prepovedi gibanja in zbiranja ljudi na javnih mestih in površinah v Republiki Sloveniji.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čuj (nepreverjen)

Ni bil pijan ,to je bila posledica Korona piva .

Vojkovojko (nepreverjen)

Stojerci samo smarnco njuhajo..spet bo veselo....

Starejše novice