Nazadnje so jo videli januarja.

Pomurski policisti so bili obveščeni, da svojci pogrešajo 33-letno Doris Zorman s stalnim bivališčem v Gančanih v občini Beltinci.

Pogrešana je bila nazadnje videna 17. januarja 2020 v Murski Soboti.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, naprošajo, naj o tem obvestite najbližjo policijsko postajo ali pokličite na telefonsko številko policije 113 oziroma anonimni telefon policije 080 12 00.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

17.januarja?Danes je 31.marec.A so svojci slepi,da so jo zaceli pogresat po 2 mesecih in pol????

Vojkovojko (nepreverjen)

Je bilo objavljeno...glupaca

Katja7 (nepreverjen)

@Vojkovojko....najprej.Nauci se slovenskega jezika,ne vidim poante,da imamo cefurscino ze povsod.Preden pises idiotizme,se prepricaj,KDAJ so dali v javnost prosnjo,da jo iscejo.Je pa ocitno "zleht" punca in prava lopovka,glede na to,da placuje s ponarejenim denarjem.

Vojkovojko (nepreverjen)

Ja bol vem slovenstinu kokr ti ves. Ce tut si i ti glupaco jedno uci nas jezik. Pa pejt u svoju bosnu

Katja7 (nepreverjen)

@Vojkovojko
Ne bom zaljiva,povedala ti bom samo dejstva.TI obvladas slovenscino?NE.Se besede ne znas prav napisati.Minili do casi,ko so nas v OŠ posiljevali s cefurscino.Imas pa veliko sreco,da si neumen.Da ne dojames svoje neinteligence in zabitosti.Plus,v SLO zivis,uradni jezik je slovenscina.In ne,ne zanima me ucenje cefurscine.Glede na to,da si ti prislek,je edino logicno,da se TI prilagodis in se nsucis jezika drzave,v kateri zivis.Sicer dvomim,da si videl svet dlje od Bosne,ampak ce bi sel na primer v Avstrijo na kavo,a bi gnojil s cefurscino??Get a brain.Samo nasvet.

hihihi (nepreverjen)

Katja tudi daje vtis, da je za las opravila teste/kontrolne/izpite iz Slovenščine. Eden z dvojko norca brije iz drugega, ki je pogrnil. Smeh.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Katja7 (nepreverjen)

@hihihi....ne bo o tem,kdo je lektor,kdo obvlada in kdo ne.Ti si se najmanj kompetenten za te zadeve.Podobno nepismen kot @vojkovojko.Ti se besedo "slovenscina" sredi povedi napises z veliko zacetnico.Toliko o poznavanju osnov slovnice in slovenskega jezika.Tako da,...ne pametovat,ce nimas s cim.Sploh pa ne znanja.

Zanimivoo (nepreverjen)

Katja kar še vedno ne zna spisati enega normalnega stavka. IQ pod 80, ni kaj.

In reply to by Katja7 (nepreverjen)

Starejše novice