Foto: Facebook profil Slovenska VARDA - civilna iniciativa
Na Facebook strani Slovenska varda - civilna iniciativa smo zasledili, da je v nedeljo, 17. maja, kakšnih petdeset pripadnikov Štajerske varde obiskalo Policijsko postajo Slovenska Bistrica.

Na Facebooku smo opazili objavo Slovenske varde – civilna iniciativa, kjer so zapisali, da so pripadniki Štajerske in Kranjske varde obkolili Policijsko postajo Slovenska Bistrica, ko so po telefonskem obvestilu izvedeli, da naj bi policisti po njihovih navedbah maltretirali mlajšo žensko.

Člani Slovenske varde so 'obisk' Policijske postaje Slovenska Bistrica tudi posneli in posnetek objavili na svojem Facebook profilu.

Za pojasnila smo se obrnili na Policijsko upravo Maribor, kjer so za Mariborinfo potrdili, da se je 17. maja na Policijski postaji Slovenska Bistrica »zglasila večja skupina ljudi«.

»17. maja se je na Policijski postaji Slovenska Bistrica, z namenom poizvedovanja o opravljanju nalog policije, zglasila večja skupina ljudi, ki se je predhodno zadrževala na zasebnem zemljišču na območju policijske postaje,« so pojasnili na Policijski upravi Maribor.

Dodali so še, da so »policisti v razgovoru ugotovili, da osebe niso upravičene do podatkov in informacij, ki so jih zahtevali. S tem so seznanili sogovornike in zaključili razgovor. Osebe so bile seznanjene tudi s postopkom pritožbe na policijski postopek.«

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Za Stajersko (nepreverjen)

proti "ljubljanski" policiji

Hojs (nepreverjen)

Idioti

Navijac (nepreverjen)

Zopet se pise.

Navijac (nepreverjen)

Po izolaciji pregled videa za trebusne in licne misice....pa kaj si ti ja nor...clovek ne ve a naj se joce al smeji....al je zalostno al resnicno..al znsastvena fantastika al drzavni organi sploh kaj delajo....korona je kriva za vse?!

In reply to by Navijac (nepreverjen)

Marjan57 (nepreverjen)

Kakšen smeh so ti vardeki. Če prišli okrepljeni dečki iz PU MB bi bejžali kot pi***.

uhek (nepreverjen)

Vardeki so res smeh,... ampak kolikor smo do zdaj videli, se policija vedno pokaka pred temi zgubami od Varde... dve leti se že norca delajo iz policije, sramota, policaji pa vedno glavo dol in rep med noge, namesto da bi skrbeli za red... policista si ne zaslužijo plače, če se pokakajo pred tatiči in malimi dilerji...

In reply to by Marjan57 (nepreverjen)

Mariborcan1970 (nepreverjen)

Kaj je naslednje?? A bo ta paravojska preverjali delo policije na terenu?? SDS in NSi pa bi jih radi vključili v varovanje meje. Adijo pamet!!!

uhek (nepreverjen)

Varda so bivši zaporniki, brezposelni, na sociali, mali dilerji... in policaji so pokakani pred temi zgubami od Varde... ajoj... med drugim je bilo smešno kako se na tistih protestih še ena zguba Sanjin Jašar dela norca iz policajev na protestih... policaji, pa vedno glavo dol in rep med noge,,,, ma kaj jih to učijo... ? ne zaslužijo si plače če poklenknejo pred luzerji

Default (nepreverjen)

In kaj so Jim odgovorile prpe v modrem

Starejše novice