Do ponovnega zagona Prve lige Telekom Slovenije in začetka finiša sezone 2019/20 je Maribor v načrt vadbe umestil tri pripravljalne preizkušnje.

Po dvobojih proti Nafti in Kopru sledi še generalka, ki se je začela danes ob 18. uri. Tudi proti moštvu Brava vijoličasti igrajo za zaprtimi vrati Ljudskega vrta.

»Zavedamo se, da se moramo po višji intenzivnosti treningov v zadnjem obdobju osvežiti za boljšo igro, bi pa dobra predstava poskrbela, da gremo s pozitivnimi mislimi v prvenstvo. Čaka nas specifično nadaljevanje oziroma zaključek sezone, s številnimi tekmami v kratkem času, imamo pa dovolj izkušenj, da se bomo znali soočiti tudi s takšno situacijo,« je pred dvobojem dejal nogometaš Gregor Bajde.

NK MARIBOR: Pirić, Klinar, Mitrović, Peričić, Viler, Vrhovec, Pihler, Kronaveter, Kotnik, Bajde, Mešanović. Klop: Handanović, Milec, Rajčević, Uskoković, Kolmanič, Dervišević, Cretu, Maher, Felipe Santos, Požeg Vancaš, Tavares, Zahović. Trener: Sergej Jakirović.

BRAVO: Vekić, Trontelj, Brekalo, Drkušić, Kurtović, Žinko, Ogrinec, Agboyi, Nukić, Kramarič, A. Matko. Klop: Gril, Abdurahimi, Baturina, Mensah, Primc, M. Matko, Eckert, Ihbeisheh, Španring, Kim, Jančič. Trener: Dejan Grabić.

Nogometni klub Maribor - Bravo (6:1)

Strelec: 1:0 Vrhovec (20), 1:1 Brekalo (30), 2:1 Bajde (54), 3:1 Požeg Vancaš (65), 4:1 Zahović (67), 5:1 Požeg Vancaš (79), 6:1 Požeg Vancaš (83)

20' - Vodstvo Maribora po kotu. Ob predložku Kronavetra in po odbitku na rob kazenskega prostora spreten odziv Vrhovca, ki je z natančnim udarcem je poslal žogo ob desni vratnici.

30' - Izenačenje, znova po kotu. Ob predložku v sredino najhitrejši pri odzivu Brekalo, ki je potisnil žogo v mrežo.

Konec prvega polčasa.

Začetek drugega polčasa.

54' - Vodstvo, tokrat iz igre. Podal je Mešanović, Bajde pa izjemen skok in natančen zaključek z glavo.

65' - Mrežo gostov zatrese še Požeg Vancaš! Kronaveter je prestal dvoboj, podal do Zahovića, ki je z glavo poslal v protinapad Rudija in sledil je učinkovit zaključek.

67' - Serija golov se nadaljuje, mrežo gostov zatresel še Luka Zahovič. Predložek Vrhovca, Cretu v zračnem dvoboju do Zahovića, ki je z glavo natančno poslal žogo mimo vratarja Grila.

79' - Požeg Vancaš in nov gol, v samostojnem prodoru in z izjemnim zaključkom, v levi zgornji kot.

83' - Hat-trick Požeg Vancaša! Z Zahovićem sta izmenjala dvojno podajo, Rudi pa je z natančnim udarcem po tleh z roba kazenskega prostora v 18. minutah zabil še tretjič.

Konec tekme.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Navijac (nepreverjen)

Srecno v prvenstvu naslednji teden.Dobra popotnica,ceprav se mi zdi da je nasprotniku bencina zmanjkalo-)

Starejše novice