Policisti bodo prav jutri predstavili izsledke uspešno zaključene preiskave uničevanja kombajnov.

Prejšnji konec leta smo večkrat poročali o ogorčenih kmetih iz območja Gornje Radgone, ki so bili oškodovani zaradi vandala, ki je načrtno nastavljal nerjaveče palice na koruzna polja, s čimer je storilec uničil več kot 15 kombajnov. Pri tem je storilec kmetom povzročil ogromno denarno škodo.

Takrat se je na dogajanje odzvala tudi ministrica za kmetijstvo Aleksandra Pivec, ki je obsodila zlonamerna dejanja in k ukrepanju pozvala pristojne organe, torej da odkrijejo, kdo škoduje kmetom in uničuje njihovo premoženje.

Sedaj, osem mesecev po omenjenih dejanjih, pa se je oglasila sama policija. Tako bodo prav jutri predstavili »uspešno preiskana kazniva dejanja poškodovanj tuje stvari – kombajnov, ki so se leta 2019 vrstila na širšem območju Policijske postaje Gornja Radgona«. Izsledke bo jutri predstavil  Aleksander Kreslin, komandir Policijske postaje Gornja Radgona.

Nastavljena jeklena palica

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Postavit psihopata pred kombajn in zapeljat preko.Edina postena in ucinkovita kazen.Da se bo izmazal,ze vemo vnaprej...sklicevanje na neuravnovesenost itd.Skoda davkoplacevalskega denarja.Kot ze receno,nisem pristas seriatskega prava,ampak vcasih bi edino njihove kazni zalegle.Pa verjamem,da bi bil tudi v poduk ostalim.

Hanzo (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Uničil je celi kombajn ... ali poškodoval eno ali več rezil na sprednjem delu?????

Drugače pa ... ko je "uničilo" že 3-4 kombajne ... pomoje bi ze lahko pogruntali da jih raje ne vozijo in pregledajo zadevo ali pa inštalirajo detektor kovin.

Samoderdoc (nepreverjen)

si kdaj videl kombajn od hnotri? kolko sklopov, osovin... je povezanih? ko vse rikne pa upogne. ja, cel kombajn faše!
boga ti si pameten ko internet. tega nihče nebi pogruntal da bi naredli detektor kovin. zaslužiš si medaljo na občini. ojoj, šmet, kaj pa če je palica iz aluminija ali nerjavečega jekla, katere detektor ne zazna 🤦‍♂️ pa nebo nič iz medalje, le napis na čelo, trot

In reply to by Hanzo (nepreverjen)

DESNIČAR (nepreverjen)

Sodijo naj kmetje.....sodbo izvršit.....

Starejše novice