Pred vami je nov komad, v katerem so trije slovenski raperji združili moči.

Raperski kolegi iz Murske Sobote, Ptuja in Maribora so združili moči v komadu z naslovom Hlad betona. Na svoj način so želeli predstaviti življenje v senčnih delih mesta. 

Za produkcijo je poskrbel Sven Vuga-Wooga, svoje razmišljanje ter glas pa so prispevali Simon Zimič - Zima iz Maribora ter gosta Mišel Ristov - Amo Socialec iz Putja in Vasja Vrebac - Vasko iz Murske Sobote.

»Komad predstavlja naše poglede in spomine na meščansko življenje v skupnosti blokovskih naselij, hkrati pa željo po boljših razmerah. Izpostavlja predvsem problematiko pomanjkanja perspektive med mladimi, revščine, nasilja in droge, ki je še vedno močno zažrta v ulice naših mest, dobiva pa vedno manj pozornosti in posledično postaja še preveč sprejeta, sploh med mladimi,« so nam sporočili avtorji komada.

V preteklosti so sicer že sodelovali pri nekaterih komadih, si delili oder na koncertih, se spoprijateljili in povezali predvsem zaradi skupnega interesa in ljubezni do glasbe.

Videospot so posneli v mestnem jedru Maribora ter na območju zapuščene tovarne nekdanje Mure. Spot je posnel in zmontiral Domen Mlakar.

Več pa v videoposnetku.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Skank (nepreverjen)

Woop woop!

sistembrejkdaun (nepreverjen)

Mladina vrača sceno na desno stran Slovenije, bigup!

Ihaha (nepreverjen)

Dacki vi samo ustvarjajte!

Dening (nepreverjen)

Bravo fantje, sploh Amo odlicn

Starejše novice