Ptujčanka, predsednica stranke DeSUS, ministrica za kmetijstvo in podpredsednica vlade Aleksandra Pivec je spet v središču pozornosti.

Medtem ko javnost čaka, da se kmetijska ministrica Aleksandra Pivec vrne z dopusta in pojasni domnevne nepravilnosti, ta uživa v žlahtni kapljici.

Minister za zunanje zadeve Anže Logar je na svojem Twitter profilu objavil fotografijo sebe in kmetijske ministrice s kozarcem vina v zidanici Malek blizu Jeruzalema v občini Ormož. Dodal je še fotografiji vinogradov in računa, ki ga je za popiti šipon izdalo podjetje Puklavec Family Wines.

K objavi, ki jo je delila tudi Pivčeva, je Logar zapisal: »Dva. Pivca.« Dodal je ključnika #dopustDoma in #vinskadezela.

View this post on Instagram

Dva. Pivca. #dopustDoma #vinskadezela

A post shared by Anže Logar (@anze.logar) on

Spomnimo: Pivčeva je bila konec junija na zasebno-službenem obisku podjetja Vinakras in postala tarča namigovanj o korpucijskem tveganju. S sabo je namreč pripeljala svoja sinova, za nastanitev in hrano pa naj bi jim plačalo zasebno podjetje. Tako Pivčeva kot podjetje Vinakras sta očitke zavrnila.

Premier Janez Janša je kmetijsko ministrico podprl s tvitom: »Od članov vlade se enako kot povsod drugod v normalnem svetu pričakuje, da bodo promovirali domača podjetja, podjetnike in kmete, njihove izdelke in destinacije. Čim več, tem bolje.«

Le nekaj dni zatem je v javnost pricurljalo, da naj bi kmetijski ministrici občina Izola ob junijskem službenem obisku plačala več nočitev v tamkajšnjem hotelu. Obisk naj bi se raztegnil v zasebnega, menda pa naj bi v hotelu bivala tudi sinova Pivčeve.

Foto: Anže Logar, Twitter

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jankec (nepreverjen)

Joj,groza!Minister in ministrica pijeta vino,nezaslišano.Pa še v jeruzalemskih goricah.Račun je minister sicer pokazal,ampak kdo je plačal?Upam,da bo udba,čimprej,izvedela in nas o tej nezaslišani zadevi nemudoma obvestila.

pijeta vino … (nepreverjen)

youtube.com/watch?v=7FYTGRzq9gM

In reply to by Jankec (nepreverjen)

ozon (nepreverjen)

pa ne se več norčevat iz vseh državljanov, delate in obnašate se, kakor da ste večni, ne niste, prišel bo čas, ko boste za večno odšli, da vas ni sram....

Vi.tor (nepreverjen)

V vinu je resnica!

Dragan Krstić (nepreverjen)

Vsi pivci radi pijejo tako da s Pivčevo ne more biti drugače. Jaz pivca ki ne pije ne poznam.

Dragan Krstić (nepreverjen)

Boh ve kaj bo rekel minister za zdravje Gantar ker reklamirata alkohol ki je škodljiv za zdravje. A na Štajerskem je dovoljeno reklamiranje vina al kako.

Starejše novice