Mariborski policisti so včeraj obravnavali voznika, ki je vozil po napačni strani ceste. Posredovali so tudi ob tatvini in požaru.

Sinoči, okoli 22. ure, je 25-letni voznik osebnega avtomobila, na ulici Veljka Vlahoviča v Mariboru, zaradi nepravilne strani vožnje trčil v tri parkirane osebne avtomobile.

Elektronski alkotest je pokazal, da je imel v organizmu 0,60 miligrama alkohola na liter izdihanega zraka. 

Vlomilec odtujil zlatnino v vrednosti 5.000 evrov.

Policisti so obravnavali tudi vlom v stanovanjsko hišo. Neznani storilec je med 30. julijem in 4. avgustom, skozi dvokrilno okno predsobe, vlomil v stanovanjsko hišo v Zgornjih Hočah. V hiši je preiskal vse prostore in odtujil zlatnino v vrednosti okoli 5.000 evrov.

Zagorelo je v stanovanjski hiši v Limbušu

Ob 3.32 so bili policisti obveščeni o požaru, ki je izbruhnil v stanovanjski hiši v Limbušu. V požaru, ki so ga pogasili gasilci, je zgorela kurilnica in del garaže. Poškodovan ni bil nihče.

Materialna škoda je nestrokovno ocenjena na okoli 15.000 evrov.

Policisti so z ogledom kraja požara ugotovili, da je požar izbruhnil v manjšem skladišču drva ob kurilnici, vendar tuje krivde niso ugotovili. 

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Kritik (nepreverjen)

In če bi policija nadzirala promet po Mariboru ,bi preprečila marsikatero nesrečo . Nočna škripanja zavor in cviljenja gum jih ne ganejo .

Starejše novice