Zavod za turizem Maribor je ostal brez direktorice. Doris Urbančič Windisch, ki je bila na mestu direktorice od leta 2017, je namreč sredi tega tedna odstopila.

Urbančičeva je Zavod vodila od marca leta 2017, potem ko je na direktorskem mestu zamenjala Janjo Viher, ki je odstopila zaradi zdravstvenih težav.

Kot je Urbančič Windischeva potrdila za Mariborinfo, je dala odpoved sredi tega tedna zaradi osebnih razlogov. Zakaj točno je zapustila direktorski stolček ni izdala, je pa povedala, da turističnega sektorja ne zapušča.

Urbančič Windisheva, ki ima kar 25 let izkušenj v turizmu, zdaj odhaja novim izzivom naproti: »Še naprej pa si bom, tako kot doslej, nedvomno prizadevala za promocijo mariborskega, štajerskega in slovenskega turizma, saj turizem zame predstavlja veliko več kot le delo, je moj način življenja, ki ga z veseljem opravljam.«

Urbančičeva je Zavod vodila od marca leta 2017, potem ko je na direktorskem mestu zamenjala Janjo Viher, ki je odstopila zaradi zdravstvenih težav. Urbančičeva je takrat prejela dovolj glasov v mestnem svetu tudi s podporo stranke NLS Franca Kanglerja. Ta se je na Twitterju odzval na njen odstop. Ostro je zapisal, da je turizem druga žrtev megalomanskega projekta Arsenovićevega občinskega holdinga. 

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Off (nepreverjen)

Franc Kangler policaj in svinjerejec ter edini župan ,ki so ga občani nagnali iz Maribora . Kaj lahko on nekomu svetuje in očita ? Franca ,daj si pakl na glavo ko prideš v Maribor .

prerok (nepreverjen)

Off, oglasi se psihiatriji, norcem nudimo brezplačno pomoč !

In reply to by Off (nepreverjen)

Navijac (nepreverjen)

Lubenice in svinje.Primer uspesnosti in donosnosti za vse fakultete in dr pa tudi raziskovalne novinarje.Kako je to mogoce in kdo je ta svetovni model-)?

In reply to by Off (nepreverjen)

Huhuhuhu (nepreverjen)

Franc Kangler je toliko skode naredil temu mestu, da bi najbolje bilo, da bi se enkrat vzdržal in utihnil.

Nejc89 (nepreverjen)

No, glede na to, kakšno katastrofalno zapuščino je Mariboru pustil Kangler, tudi s svojimi "strokovnimi" menjavami, da o dolgovih in korupciji ne govorimo, je pa res zadnji ki se lahko tu javlja:D

Navijac (nepreverjen)

Vsak je zamenljiv.Pac naj se da na vago kaj je gospa naredila in s koliko sredstvi?!
Se mi zdi da je imela voljo in zeljo a vse bolj obrtnisko na nivojih malih zneskov.ynekaj je po dolgem casu tudi iz Lj prislo.Pa ja enga avtobusa se mi zdi da bi kaj delal v mb ali pa mu dali vzrok da ostane.Sisedov iz blizbje Avstrije je polno po Lentu in potem kosilce in to je to...
Zadnje case nekak so bili neki premiki a boni tudi niso dali v zacetku zeljenih rezultatov...casa ocitno ni bilo dovolj
Bomo videli kaj bo nov naredil

pornokura ni gospa (nepreverjen)

youtube.com/watch?v=7FYTGRzq9gM

In reply to by Navijac (nepreverjen)

Mariborcan1970 (nepreverjen)

Kangler je zadnji, ki lahko pametuje. Maksova luknja, tržnica, Univerzijada, zaposlovanje izbranih študentk, oddaja stanovanj vedeževalkam, denar sumljivega porekla... Lahko samo upa da nikoli ne bodo prišli v javnost njegovi prisluhi.

Starejše novice