Foto: Društvo za zaščito živali Maribor
Društvo za zaščito živali Maribor je pred vrati čakal podarjen paket hrane za mačke, iz katere pa je močno smrdelo in mrgolelo črvov.

»Danes zjutraj smo pa bili žalostni. Pred vrati je bila nastavljena mokra hrana za muce, iz katere je smrdelo in mrgolelo belih črvov,« so na Facebooku zapisali v Društvu za zaščito živali Maribor.

Živali si takšne hrane ne zaslužijo

V društvu so še povedali, da si nobene brezdomne živali in tudi ne tiste, ki čakajo na dom, ne zaslužijo jesti takšne hrane.

Društvo z darovano hrano pomaga živalim, katerih lastniki jim zaradi socialne stiske težko kupujejo kvalitetno hrano. »Da si šele ne zamislite, da ste na totalnem socialnem robu in vam društvo pomaga s hrano, pa prinese za živali to,« so bili ostri.

»Nobena žival si tega ne zasluži. Kot tudi nobena organizacija, ki se ukvarja s pomočjo njim, ne. Zato smo vse skupaj bili primorani zabrisati direkt v kanto,« so zaključili zapis.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Katja7 (nepreverjen)

Sramota.Zivali imajo custva,obcutke,cutijo sreco,zalost,veselje.Potrebno jih je obravnavati enako kot ljudi.Se toliko bolj,ker zivalca ne more "povedati",kaj jo muci,boli,ali je lacna,zejna,....Nekateri ljudje se rodijo brez obcutka za take zadeve.To crvivo hrano pa bi trebalo natrpati v gofljo tem pokvarjencem,ki so "darovali" to hrano.Ce(po njihovi bolni logiki) bi naj zivali jedle to hrano,naj jo poskusijo raje oni sami.Bi bila super akcija,da obcutijo,kako "fino" je jesti kaj takega.Zival degradirati do tako nizke tocke,zalostno.

Default (nepreverjen)

Katera zverina si dovoli kaj takega da bi crknil Sam od lakote... Karma is a bitch

Off (nepreverjen)

Tega "dobrotnika" bi obiskal in mu vtaknil te črve v usta. Parazit človeški .

Starejše novice