Poročali smo že o kolesarki, ki išče skrivnostnega voznika avtomobila, ki jo je nagovoril, ko sta na semaforju skupaj čakala na zeleno luč.

Spomnimo. Kolesarka se je pred prehodom za pešce na enem od križišč med Štukom in Qulandio zapletla v debato z voznikom avtomobila, ko se je prižgala zelena luč pa sta morala pogovor prekiniti. Ker si nista izmenjala kontakta, se je kolesarka odločila, da voznika poišče s pomočjo družbenih omrežij.

»Maribor pozor! Išče se fant, ki je v torek, 28. julija, na enem od križišč med Štukom in Qulandio iz avta ogovoril gospodično na kolesu,« je zapisala kolesarka, ki si je za potrebe iskanja neznanca naredila Facebook profil z imenom Bukov gozd. Tako se je namreč želela izogniti »čudakom«, ki bi ji pošiljali sporočila. 

Njena objava je doživela buren odziv, delila se je po mnogih Facebook skupinah. Kot pravi sama, takšnega odziva niti slučajno ni pričakovala. »Nisem si mislila, da bo taka situacija nastala iz vsega tega,« je povedala za Mariborinfo

Skrivnostni voznik zaenkrat ostaja neznan, saj se kolesarki prava oseba še ni javila. Kaj sta se pogovarjala v tistih nekaj trenutkih pred rdečo lučjo na semaforju, pa nam kolesarka ni izdala.  

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
1212 (nepreverjen)

Zakaj si pa ni številke tablice pogledala?

Dragan Krstić (nepreverjen)

Malo naj okoli pogleda saj je v Mariboru in okolici dosti tipov z dobrimi bemfelni.

puklasti miha (nepreverjen)

to sem bil jaz

tomas (nepreverjen)

noče se javit

obcan554 (nepreverjen)

Vse je povedla, samo to ne kaksen avto ima, ceprav si je to najbolj zapomnila.

Starejše novice