Poslanci DeSUS so danes javnosti sporočili, da od Aleksandre Pivec pričakujejo odstop z mesta predsednice, sicer svetu predlagajo nezaupnico.

Na ta poziv se je uro za tem odzvala predsednica DeSUS Aleksandra Pivec, ki je pozive zavrnila in dejala, da je za odločitev o morebitnem odstopu še prezgodaj in pripomnila, da stranka več kot le vodstvo in poslanska skupina. »Ne gre za vprašanje mojega odstopa, ampak za vprašanje prihodnosti stranke,« je dejala.

Menda je na današnji sestanek s poslansko skupino prišla z vsemi dokumenti in dokazi: »Moj občutek je bil, da poslanska skupina danes ni bila pripravljena teh argumentov sprejeti. Smatram, da jih ti dokazi niti niso tako zanimali.«

Vodstvo stranke DeSUS bo še ta teden zahtevalo pogovor s poslansko skupino o prihodnosti stranke, je dejala in opomnila: »Poslanska skupina odgovora ne samo volilcem, ampak tudi vodstvu stranke.« Sama smatra, da ni naredila nobega nezakonitega dejanja.

Pivčeva je sicer še pripomnila, da ima podporo predsednika vlade Janeza Janše, kar se tiče zgodb, objavljenih v medijih.

S spleta

Komentarji (8)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Jankec (nepreverjen)

Če pade Pivčeva pade aktualna vlada in upokojenci se bomo obrisali za 2% decembrsko uskladitev pokojnin.Torej upokojenci,začnite računati koliko vam bodo ukradli tisti,ki stojijo za temi "aferami".

Lokomotiva (nepreverjen)

DeSUS pravilno.Nagnat jo je treba.

stary (nepreverjen)

Aleksandra obleci oni lepi hlačni kostim
se široko postavi in reči
MARŠ V PIZDO MATERINO GOLAZEN RDEČA
Samo ne se zgovarjat
prosim te Aleksandra
ne jim dati tega zadoščenja
Takoj jih je treba poslati v PM
in o tem bo pisala zgodovina

puklasti miha (nepreverjen)

če jih bo poslala v pizdo materino
ne bodo več desovci
ampak pizdomaterinovci

In reply to by stary (nepreverjen)

Dragan Krstić (nepreverjen)

Čujte, a poznate kako ministrico ki je lepše oblečena kot Saška. A se sploh zavedate kako draga je oskrba sinčkov z
butičnimi oblačili in supergami. Saška ima najlepše maske, unikatne, ta špas ni tako poceni sploh pa zdaj ko je pri izraelskem draguljarju naročila masko za en pa pol milijončka. Še kraljica Elizabeta nima take. Vsi v Evropi nam zavidajo tako elegantno ministrico vi pa udrihate po njej.

puklasti miha (nepreverjen)

kot vidim imaš ti raje ono ministrico iz pesojebske kvote

In reply to by Dragan Krstić (nepreverjen)

sinek martinek (nepreverjen)

seveda če mu je pa mama tudi tam v ljubljan počenjala isto
so jo klicali dildo mutti

In reply to by puklasti miha (nepreverjen)

Navijac (nepreverjen)

Tole bo pa trajalo.Saj so procedure v stranki.Pravljica se nadaljuje.Vmes je pa treba delat in bomo videli kaj bo do takrat uresniceno iz programa

Starejše novice