Foto: Bobo
Znana hrvaška pevka Severina je prek družbenih medijev sporočila, da je pozitivna na koronavirus.

V objavi na družbenem omrežju Instagram je Severina zapisala, da kljub temu da je pozitivna na koronavirus, nima nikakršnih simptomov. Na koronavirus je bil testiran tudi njen sin Aleksander, vendar je njegov test negativen, zaradi česar sedaj samoizolacijo preživlja pri svojem očetu.

»Čeprav nimam nobenih simptomov, sem danes prejel potrditev, da sem pozitivna na covid-19, medtem ko je test mojega sina negativen,« je zapisala Severina.

»Takoj zjutraj sem po stiku z epidemiologom sprejela vse ukrepe, takoj obvestila otrokovega očeta in ga v soglasju z očetom predala njemu, da z njim opravi samoizolacijo, ne glede na negativni test,« nadaljuje v zapisu priljubljena hrvaška pevka.

Severina sedaj prosi za zasebnost, predvsem za dobrobit njenega sina, saj so se pri naših sosedih začele širiti lažne informacije o viru njene okužbe. Tako nekateri mediji trdijo, da naj bi se Severina okužila na zabavi v Dalmaciji, vendar sama takšne navedbe zanima.

»Apeliram na medije, zlasti v Srbiji, naj se vzdržijo objavljanja neresničnih, nepreverjenih, torej izmišljenih informacij,« zaključuje Severina.

S spleta

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Dragan Krstić (nepreverjen)

Prej bo Plenko Slovenijo uvrstil na rdeči seznam kot naš Veliki vodja Hrvaško.

Starejše novice