Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 17. septembra 2020, opravili 3557 testiranj na novi koronavirus.

Potrdili so 137 novih okužb. To je za Slovenijo absolutni rekord v dnevnem številu novih potrjenih okužb s koronavirusom. Nazadnje je rekord padel 15. septembra, ko so ob 3123 testiranjih zabeležili 123 novih okužb s koronavirusom.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji se je včeraj povzpelo na 4195. Število trenutno aktivnih okužb znaša 1116.

Včeraj so v Sloveniji umrli štirje ljudje, okuženi s koronavirusom. Skupno število smrtnih žrtev zdaj znaša 140.

V bolnišnicah se zaradi covida-19 zdravi 67 ljudi

Včeraj se je v slovenskih bolnišnicah zdravilo 67 ljudi, okuženih s koronavirusom. Od tega je bilo enajst pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so včeraj v domačo oskrbo odpustili tri paciente, ki so okužbo s koronavirusom preboleli. Skupno število vseh takšnih bolnikov zdaj znaša 421.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

"Včeraj so v Sloveniji umrli štirje ljudje, okuženi s koronavirusom"

dd (nepreverjen)

UMRLI SO S POZITIVNIM TESTOM ZARAD DRUGIH STANJ IN NE ZARADI VIRUSA, MANIPULACIJA SE NADALJUJE, SEDAJ SO MORALI NAJTI ŽRTVE DA BOJO UKREPI UPRAVIČENI AMPAK NE BO VAM USPELO, DECEMBRA VLADA PADE ZLEPA ALI PREKO TRUPEL

In reply to by dd (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

ŠE MALO PA BO ITAK CELO PREBIVALSTVO TESTIRANO IN BO SKUPNO 100,000 OKUŽENIH, IN POTEM ČISTO VSAK KI BO UMRL BO ŽRTEV KORONE ČEPRAV V POVPREČJU DNEVNO UMRE 100 SLOVENCEV

Kritik (nepreverjen)

Koliko vas je imelo svojce v bolnicah ,ki so po operacijah umeli zaradi bakterij ali pljucnice ? Sedaj je to vse pod skupnim imenovalcem Korona .

dd (nepreverjen)

MANIPULACIJA PAČ, AMPAK KAJ KO JE 90% FOLKA NA SVETU ZATO DA SO PROGRAMIRANE OVČKE IN JIH MEDIJI PEREJO SVOJO GLAVO PA NIMAJO ZA RAZMIŠLJAT AMPAK SAMO ZATO DA IMAJO LASE GOR, V SLOVENIJI PA JE STANJE ŠE POSEBEJ SLABO GLEDE TEGA, SAMI MIKRO-LJUDJE KATERIH SMISEL OBSTOJA JE DA SO OD ROJSTVA DO SMRTI OVCE IN HLAPCI SISTEMA PA TEGA SPLOH NE UGOTOVIJO, ONI REŠUJEJO ŽIVLJENJA Z MASKAMI AHAHAHAHA

In reply to by Kritik (nepreverjen)

Starejše novice