Mariborski UKC že tako ali tako poka po šivih, zdaj pa od tam prihajajo tudi nič kaj spodbudne informacije. Okuženih naj bi bilo še več zaposlenih.

Kot so danes sporočili na tiskovni konferenci vlade v zvezi s koronavirusom, je med novookuženimi v Sloveniji tudi nekaj članov osebja v UKC Maribor, kjer se že tako ubadajo s pomanjkanjem kadra. Testiranja tam sicer še potekajo, več informacij pa naj bi bilo znanih v kratkem.

Obrnili smo se tudi UKC Maribor, kjer pa se na naše klice za zdaj niso odzvali. Nove primere so sicer zabeležili tudi v UKC Ljubljana ter v bolnišnici v Slovenj Gradcu.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

KAKO SE LAHKO OSEBJE OKUŽI KLJUB MASKI S FILTROM (TOREJ MOČNEJŠA MASKA KOT TE ZA 20 CENTOV KI JIH UPORABLJAJO NAVADNI SMRTNIKI) + UPORABI VIZIRJA??? TOREJ SO NAVADNE MASKE POPOLNOMA NEUČINKOVITE IN JIH NE NOSIMO VEČ KER NITI ZA 1% NE ZMANJAŠO OKUŽB, PIKA AMEN GRE ZA VSESVETOVNI NATEG IN ČAS JE ZA UPOR

Kritik (nepreverjen)

Troslojne maske ,ki jih prodajajo po trgovinah so manj učinkovite od navadneva robca . Edoni namen je zaslužek tistih ,ki so jih naročili . Maske ,ki ustrezajo zahtevam imajo samo operaterji v bolnišnicah .....preberi si NIJZ .

In reply to by dd (nepreverjen)

Starejše novice