Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so v torek, 13. oktobra, opravili 4902 testiranj na koronavirus. Potrdili so rekordnih 707 novih okužb. Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 9938. Delež pozitivnih testov je tako 14,4-odstoten. 

Za primerjavo. Dan prej smo ob 3308 testiranjih potrdili 398 novih okužb.

Včeraj sta umrli dve osebi okužene s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 175.

Na intenzivni negi 35 bolnikov s covid-19

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 210 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo 35 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so včeraj v domačo oskrbo odpustili 17 pacientov, ki so okužbo s koronavirusom preboleli. Skupno število vseh takšnih pacientov zdaj znaša 659.

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vpišite vaše i… (nepreverjen)

Vse to so velike leži samo da vlada lahko zapira državo, kaj to podatki so od marca aprila , ziher so umrli od Covid19 vsaj drugih bolezni ni več pokvarjenci....

pri mej dus (nepreverjen)

Ne da zapira drzavo, ampak da lahko krade denar pri nakupu zascitne opreme, da lahko fehta denar od EU, ki si ga pol med seboj razdelijo !

In reply to by Vpišite vaše i… (nepreverjen)

corona20 (nepreverjen)

Če je laž ali ni ,moramo se vseeno zaščitit z maskami ,ne rabimo pa zdaj vse zapirat,kar škodujemo h gospodarstvu.Žal pa smo prisiljeni se braniti,saj naši ČUDNI DEČKI v parlamentu se sami med sabo prepirajo kdo bo čimveč pokradel,pa ni važno v kateri stranki so.V ta koš dajem tudi poslance iz Pomurske regije.

Miha30 (nepreverjen)

Zakaj maske? Saj pa prejšnja leta tudi nismo nosli mask, ko je bla gripa aktualna. Tote maske so samo en veliko sranje. Testi pa so se večje sranje, ker vsak mali prehlad pokaže "korono". Naj si oni vtaknejo nekam virus...nas pa naj pustijo pri miru, da lahko začnemo spet normalno živet.

In reply to by corona20 (nepreverjen)

Starejše novice