Predsednik vlade Janez Janša je na Twitterju opozoril, da število okužb še naprej strmo raste. Danes naj bi jih potrdili več kot 1100.

Premier Janez Janša je na Twitterju pozval vse, ki se norčujejo iz resne situacije in nasprotujejo nujnim ukrepom za zmanjšanje stikov, k treznosti in odgovornosti. »Ogrožate zdravje in življenja,« sporoča in dodaja: »Današnje število okužb je rekordno. Ukrepi so nujni

V Mariboru medtem poteka protest proti zadnjim ukrepom vlade za zajezitev širjenja koronavirusa, predvsem proti uvedbi policijske ure. Zbralo se je že več kot sto ljudi. 

 »Streznite se,« je zbiranje protestnikov na Twitterju ostro komentiral Janša. Po njegovih navedbah je bilo v današnjem dnevu potrjenih več kot 1100 pozitivnih primerov okužb s covidom. 

S spleta

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Danvid (nepreverjen)

Ne pozabit'tudi semafori so se začeli z 50komadi'maribor v navadi skupaj potegne.Začelo se bo tu končalo pa v ljubljan.In res policijska ura ni poštena in to ljudje vidijo kot tudi tisto cvetko z masko na prostem,ki pa jo upošteva samo vsaki peti

gazdo lopovska… (nepreverjen)

alo rs/vesti/politika/ko-ste-bre-vi-bando-jedna-bagro-lopovska/350139/vest

Mišo (nepreverjen)

Kaj policaji pa lahko stojijo skupaj... ?

Mišo (nepreverjen)

Kaj policaji pa lahko stojijo skupaj... ?

Marburg ad drau (nepreverjen)

Zivel gospod janez jansa in vsi ki ga podpiramo-ta vlada dela odlicno in nekaterim gre v nos!!!!!fausija je neozdravljiva......komunizem-nikoli vec naj se ne ponovi levicarska komunisticna vlada nikoli vec!!!!!!kajti to je povuba za slovenski narod-konec je z jugokomunizmom za vselej!!!!!!

Mariborcanka z… (nepreverjen)

Pravilno -komunisticni genocid in diktatura se nikoli vec ne smeta ponoviti!!!!!levicarje in leve stranke je potrebno hendikepirati!!!!tukaj v mariboru vecina prebivalcev menimo da bi bilo najbolje za nase mesto da odstopi arsenovic ki je med drugim tudi najbolj nepriljubljen zupan v zgodovini maribora-kdaj zacnemo z zahtevami po odstopu arsenovica??????povej naprej-deli-posiljaj-odstop arsenovica iz mesta zupana maribora!!!!!!!tvoja odlocitev -tvoja pravica!!!!!

In reply to by Marburg ad drau (nepreverjen)

Ena Stajerska (nepreverjen)

Ein Steiermark - dvojezicnost

In reply to by Marburg ad drau (nepreverjen)

O07 (nepreverjen)

Se ne strinjam s tabo, Janša in ostali delajo samo za sebe in ne za nas, samo ga podpiraj in videl boš kje boš pristal

In reply to by Marburg ad drau (nepreverjen)

Off (nepreverjen)

Prištinski doktor Janes Jansha je bolnik ,ki mu ni pomoči .

Starejše novice