Fotografija je simbolična
Policisti Postaje prometne policije Maribor obravnavajo prometno nesrečo s telesnimi poškodbami in pobegom in iščejo očividce.

Minuli četrtek, deset minitu čez tretjo uro popoldne se je na površini za promet pešcev in kolesarjev ob Vrbanski cesti, ki vodi od Mitnice skozi drevored oziroma iz smeri Kamnice proti Mariboru, pripetila prometna nesreča, so sporočili mariborski policisti.

Do nesreče je prišlo med neznanim mlajšim kolesarjem in otrokom - deklico, ki je bila v spremstvu mame.

Zaradi razjasnitve okoliščin prometne nesreče prosimo vse morebitne priče prometne nesreče, predvsem pa udeleženega mlajšega kolesarja, da se zglasijo na Postaji prometne policije Maribor, Ptujska cesta 117 v Mariboru ali pokličejo na telefonsko številko 113 ali 02/450 20 30.«

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Off (nepreverjen)

Policajoti pojdite na teren in nehajte surfat na internetu . Vsak dan kolesarji ogrožajo pešce na površinah za pešce v MB .

Humhum (nepreverjen)

Spet isti debil, ki ne razume dejstva da ne morejo biti vsi na vseh lokacijah ob vseh časih dneva. Čisto vsakič na taki temi.

In reply to by Off (nepreverjen)

Off (nepreverjen)

Debil te je naredil ! Ti si sigurno policaj .

In reply to by Humhum (nepreverjen)

bubano (nepreverjen)

Ne bi prical, za nic na svetu.

Default (nepreverjen)

Kolesarji se itak imajo za bogove

Off (nepreverjen)

Kolesarji so bogovi,ker jim nihče tega ne prepove ! Kdaj si videl policaja ali redarja na kolesu ali peš v peš coni .....razen ob 21 h ko maltregirajo mimoidoče .

In reply to by Default (nepreverjen)

Starejše novice