Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so v včeraj, 29. novembra, opravili 1880 testiranj na koronavirus in potrdili 428 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 22,8 odstotka.

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 75.733.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 1106 okužb ob 3644 opravljenih testih, delež pozitivnih testov je znašal 30,35 odstotka.

Včeraj zabeležili 51 smrtnih primerov

Včeraj je umrlo 51 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 1435. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1298 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega jih je bilo 205 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 36 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Vpišite vaše i… (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Jaz nobenemu več ne verjamem vsi mediji samo lažejo največ pa podatki iz vlade.RS za javnost na mesto, da se preverja situacija kaj je res in kaj ni res...Govori se še samo o smrti Koronovirusa nje so ostale bolezni zaradi katerih pa morda so res ljudje umrli ne pa od Koronovirusa...Sicer pa tudi sami vemo, da velikokrat se zgodijo zdravniške napake in zato človek umre, ker ni imel pravilne diagnoze ampak je bilo kar nekaj približno!Zato sem rekel, da ljudje, ki samo objavljajo pr objave za javnost ne moreš resno jemat novice, ker to zadeve katere imajo občutljivo vsebino na človeško psiho...Zato v Sloveniji bomo potrebovali več raziskovalnih novinarjev kot samo takšne, ki objavljajo novice kot to lahko vidimo v vseh medijih...

dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

DOBRO JUTRO, jaz že pol leta govorim da pod covid žrtve štejejo VSAKEGA ki umre in je pred tem dvakrat kihnil in je slučajno enkrat pred meseci imel pozitiven bris, samo razni fukiči še verjamejo temu nategu, brez skrbi ko bo enkrat resnica razkrita bojo tisti, ki so namerno podpirali ta nateg po navodilih svetovne elite in pahnili državo v kurac, do konca življenja skriti v kleteh in bunkerjih, pa ne zarad virusa.

In reply to by Vpišite vaše i… (nepreverjen)

Čuj (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Koliko jih je umrlo 30.novembra 2019,2018,2017........1991?

SLO (nepreverjen)

Zgornjim komentatorjem priporočam tablete: Asentra, Ecytara, Cipralex!

dd (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

OVČICA sprijazni se da se vsak dan večji del naroda prebuja, ti in krstić pa se še naprej skrivata po kleteh ovčke neumne, 50 smrti dnevno zarad covida hahahah malo sutra, v celem prvem valu ni umrlo 50 ljudi

In reply to by SLO (nepreverjen)

Ludi Rudi (nepreverjen)

Sami policaji na vroči liniji !

Starejše novice