Kriminalisti so danes prejeli več prijav kaznivih dejanj grožnje, saj so vladni covid-19 svetovalci dobili grozilna pisma.

Pisma so grozilne narave in izhajajo iz grožnje zoper njihovo varnost in življenje. 

Kriminalisti so omenjena pisma že zasegli, trenutno pa vodijo predkazenski postopek zaradi suma storitve uradno pregonljivih kaznivih dejanj. 

Policija prav vsako tako grožnjo obravnava resno, zato so že sprejeli tudi določene ukrepe za zagotovitev varnosti oškodovancev. 

»Nesprejemljivo je, da so oškodovane osebe ustrahovane zaradi njihovega dela in da se jim grozi z napadom na njihovo varnost in življenje, zato bo policija vsak tak primer obravnavala z vso resnostjo,« še sporočajo iz Generalne policijske uprave

Kazen, ki preti storilcu ali storilcem je denarna ali celo zaporna do enega leta. 

S spleta

Komentarji (4)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Policija naj (nepreverjen)

zapre med delavce i med mafiju

Navijac (nepreverjen)

To ni nacin
Upam da jih dobijo

Paja (nepreverjen)

Kdo pa varuje ljudi pred policijo ,ki izvajajo nasilje nad mimoidocimi . Zakaj je bil kaznov par ,ki se je sprehajal ? Menda zato ,ker nista iz istega gospodinstva ! Torej nič sexa do poroke ? RKC zakonodaja ?

11 (nepreverjen)

Največje težave v teh časih imajo mlajše osebe, katere so razvajene in jim je težko spremenit urnik za 2 mesece. Posebej fantje, ki niso služili vojaškega roka. Tam se 99% zbije iz glave lahkomiselnost, uboganje,... V izrednih razmerah se ne moreš sklicevat na človekove pravice v 100%. Primer: če bi bilo vojno stanje, potres, poplave,...

Starejše novice