Z Vlade Republike Slovenije so sporočili sveže podatke o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 20. decembra, opravili 1446 testiranj na koronavirus in potrdili 395 novih okužb. To pomeni, da je bil delež pozitivnih testov tokrat 27,32-odstoten. 

Skupno število vseh doslej potrjenih okužb s koronavirusom v Sloveniji zdaj znaša 106.228.

Za primerjavo. Dan prej je bilo odkritih 884 okužb ob 2646 opravljenih testih, delež pozitivnih testov je bil 33,4-odstoten.

Včeraj zabeležili 26 smrtnih primerov

Včeraj je umrlo 26 oseb, okuženih s koronavirusom. Skupno število vseh smrtnih žrtev je 2379. 

V slovenskih bolnišnicah se je včeraj zdravilo 1271 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je bil 208 na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 22 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom.

S spleta

Komentarji (10)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
prerok (nepreverjen)

Kje vidite strm padec okužb, se vam je v glavi že zasukalo od korone.

dd (nepreverjen)

ČE PA VIDIŠ DA IDIOTI PIŠEJO TE ČLANKE, ČE BI BILO 100 TESTOV IN BI NAŠLI 15 OKUŽENIH BI PISALI KAKO JE COVID IZGINIL, ČE BI TESTIRALI 100,000 LJUDI IN BI POSLEDIČNO BILO 25,000 OKUŽENIH BI PA PISALI O ČRNIH REKORDIH, TA MEDIJ JE TREBA UKINIT ZARADI LAGANJA IN NAMERNEGA SENZACIONALIZMA S COVIDOM

In reply to by prerok (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

hahahahaha kako lahko manipulirajo z ovčicami ker je očitn povprečen IQ v sloveniji nekje 30-40 hahaha, že DRUGO NEDELJO ZAPORED je izrazito manj smrti kot med tednom, zakaj? ker strašen covid izbira na kateri dan bo moril?? Manj testov ob nedeljah - manj okuženih ob nedeljah - MANJ SMRTI OB NEDELJAH?! BRAVO GLUPE OVČKE, SKRIVAJTE SE ŠE NAPREJ ZA PLEKSIJI IN MASKAMI PHAHAHA, JUTRI KO BO 1500 OKUŽENIH BO PA SPET 46 SMRTI AHAHA GLUPI SLOVENCELJNI

Rola (nepreverjen)

Jebi se kmetavzar zarukani pa žali svoje starše ki so vzgojili takšnega konja.

Rola (nepreverjen)

DD ali drekač za tebe.

In reply to by Rola (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

skrij se za pleksi steklo pred ljudmi da ne boš dobil kuge pa živi tako do leta 2050 KER VIRUS NE BO IZGINIL NIKOLI, idiotska ovčka

In reply to by Rola (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

NI DOVOLJ VELIKEGA INTERESA ZA CEPLJENJE V EVROPI (MANJ KOT 50%) IN SO TAKOJ LANSIRALI "NOV SEV" OZ. "COVID 20", NE TRUDITE SE NE BO VAM USPELO, V TRENUTKU KO SE UVEDE OBVEZNO CEPLJENJE OZ. SE KAKRŠNOKOLI GIBANJE V JAVNOSTI POGOJUJE S CEPLJENJEM PA TAKO ALI TAKO SLEDI DRŽAVLJANSKA VOJNA, TO JE VERJETNO CELO JANŠI JASNO.

dd (nepreverjen)

MIMOGREDE, VSI SVETOVNI MEDIJI SO DOBILI STROG UKAZ DA SE O PROTESTIH PROTI TEMU NATEGU NE SME PISAT, TAKO MIMOGREDE V ANGLIJI JE KRVAVO NASILJE IN VEČ 100 ARETIRANIH VČERAJ IN V SLO MEDIJIH NI BILO ENE NOVICE, NO NIČ HUDEGA SPOMLADI SLEDI TO PRI NAS IN BOSTE PAČ MORALI POROČAT.

SLO (nepreverjen)

dd za predsednika...

Jebo te (nepreverjen)

tvoj firer .

Starejše novice