Slika je simbolična.
V Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor sprejemajo prijave za cepljenje proti covid-19 zdaj tudi preko aplikacije.

Občani se lahko za cepljenje v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor prijavijo od 7. do 15. ure na telefonski številki 02/ 22 86 200, nato izberejo številko 1, ali na elektronskem naslovu [email protected]

Ob prijavi naj obvezno navedejo ime, priimek, datum rojstva in kontaktno telefonsko številko. Nepopolnih prijav ne bodo upoštevali.

Nova možnost pa je prijava za cepljenje proti covid-19 preko aplikacije na tej povezavi.

Zainteresirani vnese podatke ZZZS številko zavarovanca, datum rojstva, kontaktno mobilno telefonsko številko in elektronski naslov, ki pa ni obvezen.

Ko bodo v Zdravstvenem domu dr. Adolfa Drolca Maribor prejeli cepivo, bodo cepljenje izvedli po kriterijih, ki jih je izdalo ministrstvo za zdravje, in sicer:

  • skupina - starostna skupina 80 in več let;
  • skupina - starostna skupina 70 let in več;
  • skupina - starostna skupina 60 let in več; 
  • skupina - kronični bolniki, ki imajo večje tveganje za težji potek bolezni in skupine zaposlenih v zaščiti in reševanju;
  • skupina – ostala populacija 

O terminih cepljenja bodo občane obveščali preko medijev in spletne strani Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor. Časovni potek cepljenja je odvisen od števila prejetih odmerkov cepiva s strani ministrstva za zdravje.

Rezultati današnjega množičnega testiranja v Mariboru

V prostorih Zdravstvenega doma dr. Adolfa Drolca Maribor na Partizanski cesti se je tudi danes izvajalo množično brezplačno testiranje s hitrimi testi na covid-19 za občane Mestne občine Maribor. 

Testiranja se je udeležilo 177 ljudi, od tega je bilo 21 ljudi pozitivnih na covid-19.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

JAZ SEM BOM CEPIL 6X DA BOM ZIHER IN TO Z VSEMI ODOBRENIMI CEPIVI

SLO (nepreverjen)

Pa kdo te sili k cepljenju?

In reply to by dd (nepreverjen)

UKC (nepreverjen)

Nima se smisla z njim ukvarjat a ko bo zbolel bo prvi priletel po pomoč. Samo naj pride in se lepo predstavi pa nadene masko.

In reply to by SLO (nepreverjen)

Fritz (nepreverjen)

Vsak dan nova navodila za prijavo dajte konkretna navodila ki bodo verodostojna en dan nijaz drugi dan osebni zdravnik tretji dan zd samo zavajanje

Ragnar The King (nepreverjen)

Že čakam v vrsti.

Starejše novice