Slika je simbolična.
Uporabnik na Bolhi v nenavadnem oglasu podarja okužbo s koronavirusom.

V malih oglasih se skriva nemalo nenavadnih, smešnih in včasih bizarnih ponudb. Tokrat smo na strani spletnega oglasnika Bolha.com zasledili oglas, v katerem moški ponuja, da zastonj deli svojo okužbo s koronavirusom. 

»Glede na to, da sem trenutno okužen in da je povpraševanje po koronavirusu množično, sem pripravljen virus brezplačno deliti med ljudi,« je zapisal uporabnik otko123 in povabil zainteresirane, da mu pišejo ali ga pokličejo.

»V primeru, da ste mlado dekle s prijetnim nasmehom, sem virus pripravljeni deliti tudi preko poljubov,« je zapisal. 

Vir: Posnetek zaslona (Bolha.com)

»Veljavno še deset dni«

»Politika si želi precepljenosti, vsi ostali si želimo prebolelosti in potrdil o tem. Lepo vabljeni, veljavno še deset dni,« je še dodal v oglasu. 

Uporabnik iz Škofje Loke je vsekakor objavil oglas, ki ga ne bi pričakovali. Gre sicer za aktualno problematiko, saj v zadnjem času prihaja do namernega okuževanja.

Mateja Logar, vodja svetovalne skupine pri ministrstvu za zdravje, je opozorila, da so opazili naraščanje števila nevarnih praks. Nekateri bi radi namreč čimprej okužili, da bi dobili ustrezna potrdila, ki bi jim omogočila lažja potovanja oziroma prehajanje meja.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Zikollino (nepreverjen)
Komentar je zaradi velikega števila negativnih odzivov skrit.

Zakaj bizaren? Bolje virus preboleti, kot cepiti se! Morda se za nas moške najde kakšna postavna prodajalka/podarjaka virusa ... sem za ...

tanja flaškon (nepreverjen)

bom poiskala tega fanta in si dobila virus
in bom s poljubi okužila mojega dojebača Dejana Svinjskoglavega

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

pohorskisvizec (nepreverjen)

Tale je pobegnil iz 1 ustanove, kako se ji že reče....psihiatrija, ali se motim?

Starejše novice