Slika je simbolična.
Znani so novi podatki o trendu obolelosti s koronavirusom v Sloveniji.

V Sloveniji so včeraj, 3. maja, opravili 4024 PCR testiranj na koronavirus in potrdili 894 novih okužb, gre za 22,2-odstotni delež okužb. Aktivnih primerov je po podatkih Covid-19 Sledilnika trenutno 9675.

Opravljenih je bilo tudi 44775 hitrih antigenskih testov, pri čemer pa ni znano, koliko od teh je bilo pozitivnih, saj se od 13. februarja vsi pozitivni na hitrih testih potrjujejo s PCR testi.

Za primerjavo. Dan prej so ob 1380 PCR testiranjih na koronavirus potrdili 209 novih okužb, šlo je za za 15,1-odstotni delež okužb.

V bolnišnicah 584 covidnih bolnikov

Včeraj je umrlo 4 oseb okuženih s koronavirusom. Skupno število umrlih po podatkih Covid-19 Sledilnika znaša zdaj 4069.

V slovenskih bolnišnicah se zdravi 584 pacientov, okuženih s koronavirusom. Od tega je 143 pacientov na intenzivni negi.

Iz bolnišnic so odpustili 74 bolnikov, ki so preboleli okužbo s koronavirusom. Sedemdnevno povprečje okužb se je zvišalo, in sicer iz 661 na 675.

S spleta

Komentarji (6)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

SMO TIK PRED KONCEM PLANDEMIJE, MEHURČEK JE TIK PRED TEM DA POČI, V NEMČIJI ŽE ČEZ 1 MESEC VLADA NE BO IMELA NADZORA NAD DRŽAVO, TA VIKEND JE BILO MILIJON PROTESTNIKOV NA ULICAH NA 100 RAZLIČNIH LOKACIJAH IN KMALU SLEDI DRŽAVNI UDAR IN ANARHIJA, IN SLEDILO BO KOT DOMINO EFEKT PO CELI EVROPI...KMALU BOSTE POJEDLI TO KAR STE KUHALI 1 LETO

Ragnar The King (nepreverjen)

Ja naši skorumpirani mediji pa molčijo.

In reply to by dd (nepreverjen)

dd (nepreverjen)

Ameriški strokovnjaki: Čredna imunost ni dosegljiva, virus bo krožil še nekaj let

dd (nepreverjen)

hahahahahah, kje je sedaj vaša "luč na koncu tunela" in "čisto malo še zdržimo", OVCE ZABITE, ENI VAM PRAVIMO ŽE OD LANI DA VIRUS NE BO NIKOLI IZGINIL IN DA BO TO SRANJE ALI TRAJALO V NEDOGLED ALI PA DA GA BO TREBA ZAČETI IGNORIRAT IN PAČ PUSTITI DA TISTIH PAR TISOČ LJUDI LETNO UMRE

In reply to by dd (nepreverjen)

SLO (nepreverjen)

Psihiči pa ob vsaki objavi takoj zatrokirajo in zapanikirajo. Eni kar sami sebi odgovarjajo na komentarje,...

pohorskisvizec (nepreverjen)

Huh, eni so fasali takšne sev, da jim ni za pomagati....od seva ravne zemlje, do amer. strok., do kontrole.....norost..škoda besed

Starejše novice