Vir: Policijska uprava Maribor
Mariborski policisti še vedno iščejo vandala, ki v središču mesta riše zelene srčke. Ga morda prepoznate?

V četrtek, 4. marca, so policisti Policijske postaje Maribor I obravnavali več kaznivih dejanj poškodovanja ali uničenja stvari, ki so posebnega kulturnega pomena ali naravne vrednote in več kaznivih dejanj poškodovanja tuje stvari.

»Doslej neznani storilec je dejanja izvrševal tako, da je predvsem na fasade objektov, na razne table in po tleh, z zeleno barvo risal grafite - zelene srčke. Z dejanjem je fasade in ostalo poškodoval,« so takrat pojasnili na mariborski policijski upravi.

Vir: Policijska uprava Maribor

Policistom ni uspelo identificirati vandala s fotografije

Med kriminalistično preiskavo so policisti zasegli video-posnetek storilca opisanega dejanja in zavarovali njegovo fotografijo. 

Policistom do sedaj ni uspelo prepoznati osebe na priloženih fotografijah, zato vse, ki bi prepoznali osebo na fotografiji, da to sporočijo policistom Policijske postaje Maribor I na telefonsko številko 02 220 86 30, na interventno telefonsko številko 113 ali na anonimni telefon policije 080 1200. 

Lahko jim pošljete tudi sporočilo na Facebook profil Policijska uprava Maribor ali na elektronski naslov [email protected].

S spleta

Komentarji (14)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

hahaha banana republic, nekoga ki je narisal nekaj tri-centimeterskih srčkov na fasade preganjajo že 2 meseca, davajo njegovo sliko po medijih kot neki morilec, ovi pa kradejo milijone pa so na prostosti, en čelavi fašist je celo orožje preprodajal danes pa je predsednik fašistične republike slovenije

dd (nepreverjen)

*predsednik vlade

In reply to by dd (nepreverjen)

mariborčan 1975 (nepreverjen)

če bi ti dal svoj denar za to fasado, bi verjetno bentil! Če bi imel odnos do našega mesta, tudi! Ker si pa verjetno navaden kavč debil, ki še v življenju ni nič ustvaril se ti zdi to kar nekaj. Odseli se v šumo!

In reply to by dd (nepreverjen)

Kuckuc (nepreverjen)

Ne gre za 3 srčke, popackal je nove fasade, škode ja za 200 tisoc eurov, močno upam, da ga dobijo.

dd (nepreverjen)

hahaha 200 jurjev ja, če se spet denar obrača za hrbtom preko raznih izvajalcev z klientelizmom , jaz ti pridem tisti 2cm zeleni flek spucat iz fasade za 20€ ne za 200 jurjev.

In reply to by Kuckuc (nepreverjen)

Sky (nepreverjen)

Seveda ga poznamo.

In reply to by Kuckuc (nepreverjen)

Mirkolovski (nepreverjen)

Kuckuc, tebi je očitno nekaj na glao padlo. Škode za take eure ni nastalo.vzemi valcn pa iji premalat z istim ralom, čecte tak motijo toti zeleni srčki.upam da tebe karma dobi zarai takih komentarov.vse ki se vžigate da na totega dobijo.sami ste brez jajc pa idej za kaj podobnega pa se grete na tak način vžigat pa jokat.mrš

In reply to by Kuckuc (nepreverjen)

NarobeSvet (nepreverjen)

Zaradi kljukastih krizev se niso nobenega iskali, zaradi srcekov ga iscejo, te ves kje zivimo.

pohorskisvizec (nepreverjen)

dd je tale podoben!

Heh (nepreverjen)

Premalo debel in ven iz svoje luknje je stopil namesto da je cel cajt na racunalniku. Ne more biti on.

In reply to by pohorskisvizec (nepreverjen)

ip (nepreverjen)

Sigurno je šel čez podhod. Bankomat kamera ga ni dobla? Kak ga te ne morte izsledi sredi mesta? Tudi privat kamere so naflancane. Neki pa ja mora bit gor zlomek.

mislimmmm (nepreverjen)

čisto jjanžeku je podoben, le orožjja nima

In reply to by ip (nepreverjen)

božajme (nepreverjen)

spread love not war

mislimmmm (nepreverjen)

to ni vandal! vandali so na vladi!

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.

Starejše novice