Foto: Mestna občina Maribor
Minuli konec tedna se je uspešno zaključilo prvo tekmovanje Lige Maribor v organizaciji Športne zveze Maribor, kjer so se pomerili nogometaši mestnih četrti in krajevnih skupnosti. In kdo se je povzpel na prvo mesto?

Ta konec tedna je v športnem parku Tabor ponovno zaživela mestna nogometna liga Liga Maribor. Gre za eno izmed pomembnih zapuščin evropskega prvenstva UEFA do 21 let.

Letos je sodelovalo sedem ekip, ki so bile razdeljene v dve skupini.

Skupina A

  • Mestna četrt Brezje, Dogoše, Zrkovci
  • Krajevna skupnost Bresternica Gaj
  • Krajevna skupnost Kamnica

Skupina B

  • Mestna četrt Magdalena
  • Krajevna skupnost Malečnik Ruperče
  • Mestna četrt Pobrežje
  • Pekre

Zmago si je priigrala ekipa Mestne četrti Pobrežje

Na prvem uspešno zaključenem tekmovanju Liga Maribor se je na prvo mesto povzpela ekipa Mestne četrti Pobrežje, drugo mesto si je priigrala ekipa Krajevne skupnosti Malečnik Ruperče, tretje mesto pa ekipa Mestne četrti Breze, Dogoše, Zrkovci.

Medalje in pokale so zmagovalcem podelili Iztok Kvas, podpredsednik Športne zveze Maribor, Samo Peter Medved, podžupan Mestne občine Maribor in Dejan Germič, podpredsednik Nogometne zveze Slovenije.

Na mariborski občini so s tekmovanjem zadovoljni, pri tem pa verjamejo, »da se bo Lige Maribor naslednjo sezono, ki se bo zgodila že to jesen, udeležilo še več mestnih četrti in krajevnih skupnosti.«

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
dd (nepreverjen)

pa KOGA BRIGA če je bilo to neko polovično tekmovanje, kje so tabor, tezno, center, nova vas...te štiri četrti predstavljalo vsaj 50% prebivalstva maribora in ne igrajo, kr neko tekmovanje potem takem

Rival (nepreverjen)

vsak ne more nastopat.

In reply to by dd (nepreverjen)

Zikollino (nepreverjen)

KURAC SELJAČKI, ne pa Liga MB ... pravi ste Zagorci ...

Starejše novice