Slika je simbolična (foto: Bobo).
Drama sredi Maribora ...

33-letnik naj bi včeraj napadel trgovko, ker ta naj ne bi želela pobožati njegovega psa, poročajo Slovenske novice. Alkoholizirani moški pa je med bežanjem povzročil še prometno nesrečo.

»Polnila sem hladilnik, ko je v trgovino vstopil s kužkom. Opozorila sem ga, da z njim ne sme noter, on pa je hotel, da psa pobožam. Ker ga nisem hotela, me je kar ugriznil v ramo,« je za Slovenske novice dejala trgovka v eni izmed trgovin na mariborskem Pobrežju.

Šlo naj bi za starega znanca policije 

Na Policijski upravi smo izvedeli, da je 14. junija, okrog 14. ure, so bili policisti obveščeni o kršitvi zakona o varstvu javnega reda in miru in napoteni v trgovino na območju Pobrežja v Mariboru. 

Kršitelja, 33-letnika, ob prihodu policistov ni bilo več na kraju.

Kmalu so moškega, za katerega je tudi razpisano iskanje zaradi privedbe na sodišče (ki je možna le v delovnem času sodišča v določenih urah), v bližini opazili policisti. Ko sta se policista s civilnim vozilom pripeljala do njega, z namenom, da izvedeta postopek ugotavljanja identitete, je ta prepoznal službeno vozilo policije in policista ter je s pospešeno hitrostjo odpeljal naprej, nato pa v bližini, okrog 14.20, povzročil prometno nesrečo I. kategorije. 

33-letnik je pri vožnji z neregistriranim osebnim avtomobilom, imel je nameščene registrske tablice, ki ne pripadajo temu vozilu, in brez veljavnega vozniškega dovoljenja, trčil v tri tam parkirane avtomobile

Preizkus alkoholiziranosti je pokazal, da je vozil pod vplivom alkohola - napihal je 0,31 miligrama na liter izdihanega zraka. Odrejena sta mu bila hitri test na droge in strokovni pregled, vendar ju je odklonil. 

Vozniku je bil izdan plačilni nalog zaradi različnih kršitev javnega reda in miru oziroma nasilnega in drznega vedenja. 

Slovenske novice pa še poročajo, da se 33-letnika bojijo prav vse trgovke v trgovini. Po incidentu naj bi se namreč vrnil v trgovino, stopil do trgovke in jo vprašal, zakaj ga je prijavila policiji.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
pozor (nepreverjen)

Bosanski nepridipravi

Heh (nepreverjen)

To vse naredi in policija ga more zaradi zabite slo zakonodaje spustit z nekim plačilcem, ki ga ne bo plačal. On pa lepo nazaj v trgovino kjer bi lahko trgovko napadel zaradi maščevanja. V kateri trgovini je to bilo na pobrežju oz kdo je to, fantje?

pohorskisvizec (nepreverjen)

Ta je bil ziher stekel! Uboga prodajalka, se bo morala cepiti proti steklini...je boleče, baje!

božidar (nepreverjen)

bolje ,da jo je občan pajsno kot pes

Niimena (nepreverjen)

Zakaj kaznovan samo s plačilnim nalogom. Tak in tak nebo plačal. Naj zaprejo pasjanara pa naj grize rešetke.. Po Mariboru je vedno več takšnih, ki so policistom stari znanci a še vedno so na prostosti.

Starejše novice