Foto: Atriva
V Občini Duplek, Miklavž na Dravskem polju in Starše so postavljena nova kolesarska počivališča »Drava Bike«.

Te dni so v Občini Duplek, Miklavž na Dravskem polju in Starše postavili kolesarska počivališča »Drava Bike« v skladu s smernicami za opremo in postavitev počivališč na Dravski kolesarski poti.

Omenjena kolesarska počivališča so bila postavljena v sklopu projekta sodelovanja »Naša Drava« in bogatijo Dravsko kolesarsko pot na etapi Maribor - Ptuj. 

Postavitev je izvedlo podjetje Atriva.

Počivališča namenjena relaksaciji, počitku in uživanju v naravi

Prvo takšno počivališče so letos aprila postavili v Lovrencu na Pohorju. Koncept počivališča je, da je namenjen relaksaciji, počitku in uživanju v naravi. To je tudi namen nove kolesarske poti. 

S kombinacijo lesa oziroma desk je prikazana povezava s splavarjenjem in splavi, ki so bili na Dravi v preteklosti glavni prepoznavni element.

Nova počivališča so zasnovana iz več elementov, ki omogočajo prilagajanje postavitve in opremljenosti počivališča glede na lokacijo, potrebe in prostor, ki je na voljo. Lahko so pokrita ali brez strehe.

S spleta

Komentarji (3)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Aleš83 (nepreverjen)

Lepo se razvija ta dravska kolesarska pot... bravo ekipa!

Dr.Doctor (nepreverjen)

Vsa čast! ... to rabimo! ... napredek ... dajmo končno gledati v prihodnost ... jebeš kavboje, jebeš indijance ... samo, da gremo v isto smer ...

madonca (nepreverjen)

Kje je polnilnica za elektricna kolesa ? Neke deske ste skup zabili. Kaj bi naj kolesarji poceli z tem lezalnikom ? Koliko je ta lezalnik stal davkoplacevalce ?

Starejše novice