Posnetek zaslona, vir posnetka Facebook skupina DRUŠTVO SRCE ZA BULLE.
Voznik kombija je povozil psa in odpeljal, kot da se ni nič zgodilo. Policisti so kaznovali le lastnico psa, ki se ji je pes strgal s povodca in pobegnil na cesto.

Kot je razvidno iz objave v Facebook skupini Srce za Bulle, so v društvu prejeli mail in klic glede dogodka, ko je voznik z nezmanjšano hitrostjo povozil psa, nato pa brez sočutja odpeljal naprej. 

»Kuža se bori za življenje, in sicer je resno poškodovan,« so zapisali. 

Lastnici se je iz neznanega razloga pes strgal s povodca in hodil po cesti. Pobeglega psa je nato v Kamniški Bistrici povozil voznik kombiniranega vozila.

Lastnica je poklicala policijo, ta pa jo je kaznovala z denarno kaznijo zaradi neuporabe povodca. 

Policija kaznovala lastnico, voznik jo je odnesel brez sankcij 

Kot pravijo v društvu, je krivda res na strani lastnice, ker pes ni bil na povodcu, a to ne spremeni dejstva, da je voznik s kombiniranim vozilom ravnal brez kančka sočutja in odpeljal brez ustavljanja.

V društvu menijo, da bi lahko voznik kombija upočasnil, saj ni šlo za malega psa, ki ga je lahko spregledati. Dodajajo, da če bi bil voznik pozoren na dogajanje na cesti, bi lahko preprečil trk.

»Pika na i pa je to, da ga je povozil in odpeljal dalje,« so zapisali.     

»Za to dejanje ni opravičila«

Zgražajo se nad dejstvom, da je policistka lastnici psa povedala, da voznika ne bodo iskali »ker nima smisla.« V društvu Srce za bulle ob tem pravijo, da ni opravičila za voznika, ki je povozil živo bitje in brez sočutja odpeljal. 

Dodajajo, da so policiji poslali dopis po mailu ter ovadbo zoper neznanega storilca znanih registrskih tablic in pričakujejo sankcije ter odgovor.

S spleta

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
TABORČAN (nepreverjen)

BOLANO

PuklastiVanč (nepreverjen)

Oprostite!, koga pa bi naj kaznovali?
Sedaj, ko je lastnica znana, še sledi tožba za povzročeno škodo ... ali s strani voznika, ali s strani zavarovalnice, ki je izplačala morebitno polico kaska ... ali kako po vaše?

PuklastiVanč (nepreverjen)

Kaj če povoziš človeka? In imaš na avtu 7000 škode? Tožiš majmuna, ker nima na cesti kaj iskati ... kakor ta pes ... za katerega je odgovorna glupača, ki sedaj (ker ve kaj bo) laže, da se je strgal s povodca, v resnici pa je brez nadzora ves in vsak ljubi dan ...

In reply to by PuklastiVanč (nepreverjen)

PuklastiVanč (nepreverjen)

In če povoziš divjega prašiča?

In reply to by PuklastiVanč (nepreverjen)

Korenina53 (nepreverjen)

Ti si očitno puklast v možganih. Ta voznik bi odpeljal tudi, če bi zadel otroka. Brez vesti in sočutja do živega bitja.

In reply to by PuklastiVanč (nepreverjen)

Starejše novice