Dormeo išče »profesionalnega spalca«.

V Studiu Moderna že tretje leto zapored z razpisom iščejo »Dormeo spalca«, ki bo skupaj z njimi opozarjal na pomen kakovostnega spanja. 

Gre za najmanj stresno delovno mesto kot iz sanj, saj izbranemu posamezniku za osem ur spanja ponujajo kar tisoč evrov neto plačila

Glede na izjemen interes v prejšnjih letih, ko se je na razpis odzvalo več kot 15.000 ljudi, tudi tokrat pričakujejo rekordno število prijav. 

Kakovosten spanec

Namen sedaj že tradicionalne akcije blagovne znamke Dormeo je ozaveščanje o pomenu kakovostnega spanja in opozarjanje na možne posledice motenj spanja.

Kakovosten spanec je namreč bistvenega pomena za zdravje in počutje, njegovo pomanjkanje pa lahko vpliva celo na nekatera bolezenska stanja in težave. 

Navkljub hitremu življenjskemu tempu, vsakodnevnim naporom in stresu si tako vselej velja vzeti čas za krepčilni spanec.

Kako postati »profesionalni spalec«?

Na delovno mesto Dormeo spalca se lahko prijavijo vsi polnoletni navdušenci nad spanjem

Vsi zainteresirani zaspanci se lahko na sanjsko enodnevno delo prijavijo na tej spletni strani do nedelje, 26. septembra.

Zatem bodo strokovnjaki blagovne znamke Dormeo izbrali kandidata, ki je »dober spalec«, ima ustaljen spalni ritem, ni dovzeten za motnje v prostoru spanja in se zna na spanje ustrezno pripraviti.

Izbrani Dormeo spalec bo svoje delo na nenavadnem delovnem mestu opravil 7. oktobra letos, njegov podvig pa bomo, vključno z vsebinskimi pripravami, lahko spremljali tudi ostali.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Čergoli (nepreverjen)

Šuler in Rozman iz NK Maribor sta idealna za to delo.

Nikolić Radoš (nepreverjen)

V Črno Goro pojdite iskat kandidate. Tam je težko biti spalec, je huda konkurenca.

Starejše novice