Vir: posnetek zaslona videa na Facebooku, Nikita Xever
Poglejte si, kaj se je v Supernovi res dogajalo, ko sta se zaradi zaščitne maske sprla varnostnik in starejši moški.

Zasledili smo posnetek incidenta v enem izmed nakupovalnih središč Supernova, v katerem je prišlo do spora med varnostnikom in starejšim moškim.

V posnetku poglejte, kaj se je dogajalo.

Spomnimo, policija je glede incidenta za Ljubljanainfo povedala, da policisti v zadevi vodijo dva postopka, in sicer prekrškovni postopek proti osebi zaradi neupoštevanja ukrepov varnostnika po predpisih o zasebnem varovanju in postopek presoje zakonitosti in strokovnosti izvedbe ukrepov varnostnika. 

Oglasil se je tudi Mercator

Dogodek je komentirala tudi trgovina Mercator, pred katero se je zgodil incident.

V Facebook zapisu so poudarili, da dogodek obžalujejo, sporočili pa so tudi da Mercator ne upravlja trgovskega centra Kranj Primskovo in tam ne zagotavlja varnostne službe.

Supernova je sprožila preiskavo

Za več informacij smo kontaktirali vodstvo nakupovalnega centra Supernova Qlandia Kranj

»Dejstvo, je, da je sprožena preiskava dogodka, kajti pripovedi očividcev in vpletenih so si nasprotujoče. Vsakršno nasilje je za upravo Supernove nesprejemljivo in ga ostro obsoja, hkrati pa je ena glavnih pozornosti zagotavljanje varnega in brezskrbnega nakupovanje vsem kupcem,« za uredništvo razlaga uprava Supernove. 

Takoj po seznanitvi s primerom so po njihovih besedah sprožili skrbno interno in eksterno preiskavo, kjer sodelujejo tudi s policijo, ki je bila na dogodku prisotna.

»Dogodek obžalujemo in hkrati poudarjamo, da do sedaj nismo zabeležili nobenega podobnega primera. Vpleteni varnostnik bo do razjasnitve okoliščin opravljal druga dela,« še zatrjuje vodstvo Supernove.

»Ostro nasprotujemo vsakršnemu nasilju«

Vodstvo Supernove dodaja, da se vsi vpleteni sodelujejo v preiskavi in si skupaj želijo čim hitrejšo razjasnitev okoliščin. Podatke, ki so jih pridobili s strani vpletenih do sedaj so si nasprotujoči, zato se jim zdi izjemnega pomena, da se primer natančno razišče.

»V skupini Supernova si prizadevamo za varno, brezskrbno in prijetno počutje naših strank, ostro nasprotujemo vsakršnemu nasilju in ga obsojamo. Vedno odreagiramo na morebitne neprimerne dogodke, skrbno raziščemo vse okoliščine in ustrezno odreagiramo z vizijo, da je kupec vedno na prvem mestu,« zaključi vodstvo. 

S spleta

Komentarji (11)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neviden (nepreverjen)

Tepem ga ..kot pr... pra,..ca varno...a.Ti več ne boš tu stal,še za smetarja ne boš šel,gov...no.jedno,kako se obnša do starejših kar tepe jih če prav se vidi da ni nič naredil.Ta ziher tepe babe,da se soravlja na starejše,bog 'upam da naletim na tebe in te pred vsemi ponižam.

Neviden (nepreverjen)

Ta si zadluži mae geri takoj v ledvice,pi...čka varstna.

SLO (nepreverjen)

Stari je igral budalo. Če ne more naprej pomeni stop

JEZNI JOŽA (nepreverjen)

Zakaj se zdaj cmeri? Če on ne uposteva prepovedi in ignorira varnostnika, je pač dobil kar zasluži. Če je ne je NE, kaj se sedaj dela bogega, zakaj pa je provociral varnostnika. Mastno kazen za drugič. Zato pa je anarhija, ker vsak misli da je krsena njegova pravica.

Neviden (nepreverjen)

Komaj čakam ,da spoznam to pi...ko,ki tepe ostarele.

Neko (nepreverjen)

Pa ka si slejpe, dede je izzivo, vprašnje ka njeme je gučo, varnostnik ga ščel odstranite, te pa se je neka začno vrtete, pa spadno. Ges nige ne viden, ka bi ga kdo pretepo. Zdaj de dede izigravo žrtev, pa vse de ga bolelo, pa nede mogo več živete tak kak je do zdaj, samo ka de lejko zaslujžo odškodnino.
Pazite samo, ka ednouk vi na takšnoga ne naletite, ka de vas izzivo, te de se pa nakle meto, da te ga prijele. Karma ima svoje poti, vsakeme pride domov.

In reply to by Neviden (nepreverjen)

Rola (nepreverjen)

Se vidi da si neviden. Še enkrat pogledaj posnetek. Tudi ti boš kmalu dobil kar v komentarjih iščeš.

In reply to by Neviden (nepreverjen)

Zikollino (nepreverjen)

Koja budala ... dosežek v življenju mu je bil čin varnostnika ... sedaj bo zgubil še to ...

Rola (nepreverjen)

Nič nebo izgubil. Stari idiot ne razume hišnega reda. Kaj če bi vsi ignorirali policaje, redarje. Naročniki plačujejo varnostnike z namenom, da se održava hišni red. Če zahtevajo, da lahko not gredo samo v nogavicah je to to. Pač ne greš tja. Bo kaj bolj jasno?

In reply to by Zikollino (nepreverjen)

Zikollino (nepreverjen)

Zarolani! ... po podu ga v nobenem primeru ne sme metati ... če pogledaš in vidiš, je varnostniku stari gospod do "popka" ... kaj bi rekel, da ti je to foter?

In reply to by Rola (nepreverjen)

mopedist (nepreverjen)

Maršal Twito bo na nas še vojsko nagnal!

Starejše novice