Upravljalec semaforja v križišču Tržaške, Titove, Ptujske in Ceste proletarskih brigad v Mariboru je odpravil napako, zato semaforji ponovno delujejo.

Že včeraj, ob 14.27, sta v križišču Tržaške in Ceste proletarskih brigad v Mariboru trčili osebni vozili.

Aktivirani so bili gasilci Gasilske brigade Maribor, ki so zavarovali kraj nesreče, odklopili akumulatorja na vozilih, pomagali reševalcem nujne medicinske pomoči pri oskrbi in prenosu poškodovane osebe do reševalnega vozila ter posuli in nevtralizirali iztekle motorne tekočine na cestišču.

Delavci komunalnega podjetja Nigrad so prevzeli poškodovani semafor, delavci Pomgrada pa so dokončno počistili cestišče.

Semafor ni deloval vse do današnjega dopoldneva

Zaradi trčenja v semafor je bil ta od takrat pokvarjen oziroma je bil na »utripu«. Upravljalec semaforja te napake ni mogel odpraviti vse do današnjega dopoldneva, zaradi česar je bila v jutranjih urah v križišču tudi policija, ki je usmerjala promet in skrbela za red in mir.

Zaradi nedelujočega semaforja je prišlo tudi do nekaj dodatnih prometnih nesreč. 

Upravljalec semaforja je zdaj odpravil napako, zato semaforji ponovno delujejo.

»Hvala vsem, ki ste delili obvestilo udeležencem cestnega prometa, zaradi česar je promet, ki so ga usmerjali policisti, to jutro potekal brez težav in zgostitev. Prav tako od včeraj popoldan nismo obravnavali novih prometnih nesreč,« so nekaj po 10. uri sporočili s Policijske uprave Maribor.

Tagi

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Franc s Piramide (nepreverjen)

Arsenovič je zjebal mariborski promet. Tole s semaforji je samo preizkus, če bo lahko to največje križišče v Mariboru zaprl za promet in naredil peš cono. Dol z Arsenovičem!

11 (nepreverjen)

V takšnih križiščih se vidi kdo zna in kdo ne zna.

Starejše novice