Zaradi nedelujočega semaforja v enem najbolj obremenjenih prometnih križišč v Mariboru, v križišču Tržaške, Titove, Ptujske in Ceste proletarskih brigad, promet že usmerjajo policisti. Če imate to možnost, se križišču izognite, opozarjajo.

V prometni konici se je včeraj zgodila prometna nesreča v enem najbolj obremenjenih prometnih križišč v Mariboru, v križišču Tržaške, Titove, Ptujske in Ceste proletarskih brigad.

Zaradi trčenja v semafor je ta od takrat v okvari oziroma je na »utripu«.

»Ker upravljalec semaforja te napake ne bo mogel odpraviti vsaj do jutri, morda dlje časa, semafor ne bo deloval,« so sporočili iz mariborske policijske uprave. 

Prav zaradi tega danes že navsezgodaj zjutraj policisti usmerjajo promet v omenjenem križišču.

Nevarnost prometnih nesreč

Zaradi nedelujočega semaforja je že prišlo do prometnih nesreč. 

»Policisti zato vse voznike pozivamo, naj zelo pozorno upoštevajo prometne znake, ki so postavljeni na semaforju. V času, ko semafor ne deluje, se je potrebno ravnati po njih, v kolikor pa promet usmerja policist, pa po znakih, ki jih daje policist,« še opozarjajo.

Mariborski policisti ob tem priporočajo vsem tistim, ki imajo možnost uporabiti alternativne poti, da se izognejo temu križišču.

S spleta

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Franc s Piramide (nepreverjen)

Arsenovič je zjebal mariborski promet. Tole s semaforji je samo preizkus, če bo lahko to največje križišče v Mariboru zaprl za promet in naredil peš cono. Dol z Arsenovičem!

Rola (nepreverjen)

V tem križišču sedaj vozniki tudi testirajo hupe. Sem mislil, da je poroka a je to nekam dolgo trajalo.

Starejše novice