Vir: posnetek zaslona na TikToku
Slaba epidemiološka situacija in zaostrovanje ukrepov za preprečitev širjenja nalezljive bolezni povzroča vse več različnih interpretacij teh pri prebivalstvu.

Na družbenih omrežjih v zadnjih dneh zasledimo vse več različnih odzivov ljudi na pretekle in zdajšnje ukrepe. Eden izmed takšnih je objavljen tudi na družbenem omrežju TikTok.

Montiranje sprejemnikov za tehnologijo 5G

»Policijska ura je bila zato, da so vsepovsod namontirali sprejemnike za tehnologijo 5G. To so delali ponoči, da vi ne bi videli,« je v enem izmed posnetkov na družbenem omrežju TikTok razpredala ena izmed uporabnic.

Tudi v šolah in vrtcih so po njenih besedah potekala določena nameščanja naprav.

»Potem sem od ravnatelja zahtevala, da mi pošlje pogodbe za tehnologijo, ki so jo montirali v osnovni šoli Gorišnica. Razredničarka mojega sina mi je javila, da na šoli obstajajo tisti aparati, ki jih je OPS objavil. Tiste mašince pa gor okrogli raznorazni sprejemniki,« je nadaljevala.

V enem od vrtcev so, ko je prepričana, v igralnici namestili tudi napravo WiFi.

»Gospa je v vrtcu iz vtičnice izklopila napravo, ker je sledila, kaj se dogaja. Si predstavljate, da je sistem takoj javil in je vse takoj vrglo ven? Torej oni so to tak načrtovali, da bodo vsepovsod imeli pokrito to valovanje,« še doda. 

Uporabnica TikToka stvari raziskala tudi na Wikipediji

Uporabnica TikToka je stvari o sprejemnikih za tehnologijo 5G raziskala na Wikipediji, se še pohvali.

»No, tu je zapisano. V primeru, da se zlorabi dovoljena obremenitev, lahko to škodi zdravju«, še izpostavi.  

Takšnih in drugačnih odzivov je vse več. Kaj je pa res, pa presodite sami. 

Komentarji (9)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Mrazi (nepreverjen)

Kje smo še mi Slovenci
Hrvati že kopljejo kanale za 6G!

Zdravko Lajh (nepreverjen)

V Bosni so to imeli že pred 5000 leti. Arheologi so kopali in niso našli nobenih kablov, kar pomeni, da so takratni prebivalci že takrat uporabljali mobitele

In reply to by Mrazi (nepreverjen)

Alex65 (nepreverjen)

Zato pa bodo piramido v bosni odkopal da bomo meli elektriko pa boljši Signal. Saj pravijo da Tesla ni sam skužil elektrike in visoko napetostni oddajnik. To je vse skopiral od vesolcev.

No dejstvo je da v kolikor bi prišli na frekvence nad 20Ghz kar je rezervirano za 5g, nemore nihče reč da ne škodi ali da škodi, saj še ni dovolj testirano. Zato 5g za enkrat v EU dela na starih frekvencah In Zato 5g ni neka bujna prihodnosti, kvečjemu usmeritev v pravo smeri.

In reply to by Zdravko Lajh (nepreverjen)

Alkolol (nepreverjen)

V vsej teoriji so 5g prvotno razvijali za ne-smrtonosno onesposabljanje in vojaške namene, ker lahko ojačitev samega signala povzroči razpad kisikovih celic in se oseba začne dušiti po domače, ali pa preprosto izgubi zavest. Dvomim pa vseeno v te teorije, da bodo to izvajali nad civilom, od katerega je odvisno delovanje države/sveta in verjamem, da so zadevo modificirali preden so se odločili za naprednejši satelitski prenos.

In reply to by Alex65 (nepreverjen)

ip (nepreverjen)

V angliji je bilo tako.

MenK (nepreverjen)

Gospa dr.vikipedije zlorablja tehnologijo.

Franz Beckenbauer (nepreverjen)

Petkova, tebi so med policijsko uro vstavli kurje možgane.

Neviden (nepreverjen)

Prav ima'

Smilko (nepreverjen)

Toti pa špila ej...ej je čohjena, pa na žalost ni edina...jojojjj kake ludi imamo okol sebe.

Starejše novice