Krajevni uradi, ki delujejo na območju Upravne enote Maribor in so se v začetku januarja znova odprli, se z današnjim dnem ponovno zapirajo.

Mariborska upravna enota je z današnjim dnem zaradi bolniških odsotnosti in epidemioloških razmer v državi ter s tem povezane nezmožnosti zagotavljanja kadra začasno zaprla vse krajevne urade na svojem območju.

Kot so ob tem sporočili, krajevni uradi v Dupleku, Hočah, Miklavžu in Račah do predvidoma 4. februarja ne bodo poslovali.

Občane omenjenih občin za urejanje upravnih storitev zato začasno, seveda po predhodnem naročilu na telefonski številki 02 2208 350, naprošajo, da te opravijo na sedežu Upravne enote Maribor na Ulici heroja Staneta 1.

Komentarji (2)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Neviden (nepreverjen)

Bla,bla,doma so zaradi enega učenca na razred'sramota'pozdravljam pa nov odlog ,ki bo to preprečil.

Surfeiter (nepreverjen)

Velika Britanija razveljavlja večino ukrepov, vključno s potrdili covid
Britanski premier Boris Johnson je napovedal, da bo prihodnji teden odpravil večino omejevalnih ukrepov, uvedenih za nadzor različice koronavirusa omicron v Angliji, in da namerava marca odpraviti izolacijo za virusno pozitivne ljudi.

Od četrtka, 27. januarja, nošenje maske ne bo več obvezno, delo od doma ne bo več uradno priporočeno, covid-certifikat pa ne bo več potreben za vstop v nočne klube in nekatera večja srečanja, je v parlamentu dejal konservativni voditelj. .

"Ker covid postaja endemična bolezen, moramo zakonske obveznosti nadomestiti s smernicami in priporočili," je dejal Johnson. Dejal je, da ne namerava podaljšati obveznosti izolacije za ljudi, pozitivne na covid-19, po izteku 24. marca. To obveznost lahko odpove pred tem datumom.

Starejše novice