Znana sta zmagovalca prvega resničnostnega šova nakupovalnega središča v Sloveniji.

Na prvi pomladni dan je bilo v Europarku še kako napeto in razburljivo. Potekala je namreč razglasitev zmagovalnega para Europarkove sanjske poroke, že tako vročo atmosfero pa sta do vrhunca popeljala trenutno najbolj priljubljena brata BQL.

Zmagovalca prvega šova

Znana sta zmagovalca Europarkove sanjske poroke – prvega resničnostnega šova nakupovalnega središča v Sloveniji. Javnost je odločila in preko glasovanja za zmagovalni par izbrala Tadejo Ornik in Borisa Grubarja, socialno delavko iz Jakobskega Dola pri Slovenskih goricah in diplomiranega inženirja gradbeništva s Kostanjevice na Krki. Par, ki je osvojil srca največ ljudi, bo 13. maja izrekel usodni da na Europarkovi sanjski poroki. 

Za piko na i poskrbela BQL

Že tako vznemirljiv dogodek sta z akustičnim koncertom popestrila še brata Rok in Anej Piletič. Prav z včerajšnjim koncertom v Europarku sta začela štajerski del svoje turneje. Trenutno najbolj aktualni glasbeni tandem pri nas si je po nastopu na veliko veselje obiskovalcev vzel tudi čas za druženje, fotografiranje in avtograme.

Komentarji (1)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Goodhelp

Dober dan vsem, moje ime je Gisela iz Nemčije. Rada bi se zahvalila velikemu dr. Okpa, da mi je pomagal in obnovil moj pokvarjen zakon, nikoli nisem verjela, da bi lahko spet dobila moža, potem ko sva se ločila že 2 leti in sem bila poskušal sem na vse načine, da bi ga dobil nazaj, kar mi je velikokrat spodletelo in sem se odločil, da ne bom več poskusil, vendar šele, dokler nisem naletel, kako je ta veliki Človek po imenu Dr Okpa nekomu obnovil razpadli zakon, ki je trajal 7 let, in bil sem presenečen, ker je bil moj komaj 2 leti . Morala sem mu torej poskusiti, če mi lahko tudi pomaga, kar je storil s svojimi močmi, in če na kratko povem, zdaj imam moža doma in živiva srečno skupaj kot še nikoli. Dr. Okpa želim ceniti in priporočati vsem, ki potrebujejo pomoč na katerem koli področju svojega zakonskega ali partnerskega življenja, in zagotavljam vam, da bo dr. Okpa obnovil in prinesel enotnost v vaš pokvarjen dom. Lahko ga kontaktirate po e-pošti: [email protected] ali pokličete na +27653527813.

Najlepša hvala, dr Okpa.

Starejše novice