Foto: Bobo
Policisti naj bi v ponedeljek zvečer v okolici Brežič med kontrolo prometa ustavili nekdanjega ministra za okolje in prostor Andreja Vizjaka.

Po neuradnih informacijah portala 24ur.com so ugotovili, da je nekdanji minister za okolje in prostor Andrej Vizjak vozil pod vplivom alkohola. Vizjak, sicer član SDS, je v telefonskem pogovoru za portal dejal, da zasebnih zadev ne komentira.

Policija za 24ur.com zaradi varovanja osebnih podatkov ni želela komentirati postopkov proti posameznim osebam.

Odvzeli vozniško dovoljenje

So pa potrdili, da so v ponedeljek ustavili voznika in mu zaradi visoke koncentracije alkohola v litru izdihanega zraka odvzeli vozniško dovoljenje.

Več politikov in visokih uradnikov vozilo pod vplivom alkohola

V preteklosti je policija sicer ustavila že več politikov ali drugih visokih uradnikov, ki so za volan sedli kljub opitosti.

Med njimi so predsednik Slovenske nacionalne stranke Zmago Jelinčič, nekdanji minister za lokalno samoupravo in regionalni razvoj Henrik Gjerkeš, nekdanji prvi mož Luke Koper Gašpar Gašpar Mišič, nekdanji politik in košarkar Peter Vilfan, nekdanji kranjski župan Boštjan Trilar, nekdanji državni sekretar na ministrstvu za notranje zadeve Franc Breznik in drugi.

Komentarji (5)

S klikom na gumb Komentiraj se strinjate s pravili komentiranja.
Fischer (nepreverjen)

Saj se po faci vidi, da je čisto prepit. Že kar nekaj časa.

ip (nepreverjen)

Jaz bi tudi na njegovem mestu.

Surfeiter (nepreverjen)

Stari dobro znani pijanček ... le kdo mu je namestil?

pohorskisvizec

Baje ni bil pijan!

Pecnik Suzana (nepreverjen)

Pozdravljeni, ponudba posojila med resnimi in poštenimi posamezniki v 72 urah.
Za vse vaše finančne težave sem vam še naprej pripravljen pomagati. moj kredit je odprt za posameznike in podjetja, ki so sposobni spoštovati pravico do financiranja in pogodbo, ki jo bomo morali podpisati. kontaktirajte me po e-pošti: [email protected]

Starejše novice